Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Puscarie grea pentru ciobanul care a violat doi copii si un bolnav psihic

Arestat inca din martie anul trecut, ciobanul violator in serie din Cuza Voda, comuna Stancuta, are de ispasit o pedeapsa de 7 ani de inchisoare, pentru ca a batjocorit doi baietei si un tinar in virsta de 20 de ani, oligofren gr. I (fara discernamint), prin constringere si profitind de neputinta acestora de a i se opune. Ion Grigoras, 19 ani, individ cu numai 3 clase primare, dar cu apetit sexual pentru copilasi, a fost condamnat definitiv la o pedeapsa privativa de libertate, pentru fapte reprobabile savirsite in perioada august 2005 - februarie 2006. Violatorul nu numai ca si-a recunoscut "ispravile", dar le-a si declarat senin anchetatorilor ca i-a batjocorit pe cei trei inspirindu-se "din filme si reviste porno".

Dupa consumarea actului sexual, copilul de 10 ani a fost amenintat cu moartea

Cu siguranta, violatorul in serie din satul Cuza Voda si-ar fi facut si acum de cap, daca tatal uneia dintre victime n-ar fi sesizat Postul de Politie Stancuta, pe 20 martie 2006. La scurt timp, alte doua plingeri penale au fost inregistrate la politie, amindoua vizindu-l pe acelasi Ion Grigoras. Ancheta care a urmat si care a fost condusa de un procuror din cadrul Parchetului de pe linga Tribunalul Braila, a scos la iveala lucruri greu de imaginat, inspaimintatoare, care i-au pus pe ginduri pe anchetatori. Astfel, s-a probat faptul ca, inca din august 2005, Dumitrel G., in virsta de 20 de ani, tinar cu afectiuni psihice (oligofren gr. I), a fost dus pe cimp de catre ciobanul Grigoras si obligat sa intretina raporturi sexuale anale. Mama victimei, Ioana, spun anchetatorii, a aflat ce i se intimpla lui Dumitrel "insa nu l-a luat in considerare pe motiv ca este bolnav psihic". Acelasi lucru avea sa-l declare si cumnata victimei, Lenuta. Mama oligofrenului s-a adresat politiei abia dupa ce a auzit ca "Ion a violat niste copii din sat". Agresorul sexual a recunoscut destul de repede ca a facut sex cu Dumitrel G. "prin amenintare si promitindu-i ca-i va construi un carucior cu care sa se plimbe".
Potrivit dosarului penal, Ene G., in virsta de 10 ani, din aceeasi localitate, a avut parte de acelasi tratament, tot in august 2005. La acea data, pedofilul pastea caprele unui consatean, impreuna cu baietelul. Pe cimp nu mai era nimeni, astfel ca ciobanul l-a fortat pe copil sa faca sex anal. "Dupa consumarea actului sexual inculpatul i-a spus minorului sa nu povesteasca nimanui ce s-a intimplat, ca-l omoara", preciza, anul trecut, procurorul care s-a ocupat de caz. In ziua de 19 martie 2006, Ion Grigoras l-a batjocorit si pe Costel S., de numai 9 ani, pe care l-a atras de asemenea pe islazul comunal. Ca si in celelalte cazuri, actul sexual a fost precedat de amenintari. Seara, tatal copilului agresat a observat ca acesta "acuza dureri in momentul in care statea in sezut", motiv pentru care s-a adresat Politiei Rurale. Incatusat si luat pe sus de catre politisti, agresorul sexual din Cuza Voda a recunoscut acuzatile care i s-au adus, relatind cu lux de amanunte nemerniciile pe care le-a facut.
Categorie articol: 

Comentarii