Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Puncte de prim ajutor pentru participanţii la Zilele Brăilei

Zăduful din această perioadă, când se înregistrează constant, la orele amiezii, peste 35 grade Celsius la umbră, "sabotează" manifestările pregătite de Primărie pentru Zilele Brăilei. Artiştii veniţi din toată ţara pentru a le oferi spectacole brăilenilor trebuie să suporte temperaturile caniculare, iar asta le-ar putea provoca probleme de sănătate. Pentru a preîntâmpina pe cât posibil eventualele îmbolnăviri, Primăria a amenajat mai multe puncte, unde participanţii la Zilele Brăilei pot primi apă rece şi asistenţă medicală.
Astfel, în spatele scenei de pe Esplanadă a fost instalat un cort militar, special pentru artiştii veniţi la festivalul folcloric "Lină Chiralină", dar şi pentru alţi participanţi care vor evolua pe scenă în zilele următoare. Un alt punct de asistenţă a fost amenajat în holul Teatrului "Maria Filotti", pentru anticarii care îşi vor instala tarabele pe Str. Mihai Eminescu. De asemenea, pe perioada caniculei şi în holul de la parterul Primăriei se vor găsi dozatoare cu apă rece, dar şi câte o asistentă medicală, de această dată pentru toţi brăilenii care suferă din cauza caniculei, nu doar pentru participanţii la manifestările dedicate Zilelor Brăilei.
Asistentele care vor acorda primul ajutor în toate aceste puncte amenajate de Primărie sunt angajate ale Serviciului de Utilitate Publică pentru Administrarea Creşelor, din cadrul Primăriei Brăila. Pentru cazurile mai grave se va solicita intervenţia de urgenţă a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Brăila.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii