Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

PSD-iştii brăileni s-au hotărât să facă alegeri şi la Municipiu

• potrivit primarului Marian Dragomir, decizia luată weekendul trecut, în cadrul Biroului Judeţean al PSD Brăila, a fost aceea de a organiza alegeri în organizaţiile de cartier, după care să aibă loc conferinţa municipală şi apoi cea judeţeană • edilul-şef a afirmat ca va candida din nou pentru poziţia de vicepreşedinte în organizaţia judeţeană • acesta nu a indicat niciun candidat pentru poziţia de preşedinte la organizaţia municipală

 

Social-democraţii brăileni vor să facă alegeri pe mai multe planuri, nu doar pentru fotoliul de preşedinte aşa cum s-a vehiculat iniţial. Potrivit primarului Marian Dragomir, în urma Biroului Judeţean al PSD Brăila, ce a avut loc în weekend, s-a luat decizia de a se organiza mai întâi alegeri la organizaţiile de cartiere, iar apoi să aibă loc conferinţa municipală şi apoi cea judeţeană. Dragomir a reiterat ideea că susţine candidatura fostului premier Mihai Tudose la preşedinţia organizaţiei judeţene, dar a adăugat că îşi doreşte să candideze pentru un fotoliu de vicepreşedinte, poziţie pe care o deţine şi în prezent.

“Acum se vor face alegeri la organizaţiile de cartier, urmând ca ulterior să anunţăm şi data pentru conferinţa municipală şi cea judeţeană. Am hotărât să le facem pe toate. Ca să avem alegerile făcute pe toate palierele şi statutul respectat ad literam. Eu candidez doar la funcţia de vicepreşedinte. Şi acum sunt vicepreşedinte la organizaţia judeţeană, aşa că voi candida din nou. Îi urez domnului Tudose mult succes! Este preşedintele de care noi la organizaţia PSD Brăila avem voie”, a afirmat Dragomir.

Întrebat dacă s-au înscris deja candidaţi pentru şefia organizaţiei municipale, primarul a precizat că nu are asemenea informaţii. În prezent, preşedintele organizaţiei municipale a PSD Brăila este consilierul municipal Sorin Boşneag.

În ciuda încercărilor redactorilor “Obiectiv - Vocea Brăilei de a-l contacta pe preşedintele interimar al PSD Brăila, senatorul Ion Rotaru, pentru a obţine mai multe detalii despre modul în care vor decurge alegerile, acesta nu a răspuns la telefon până la închiderea ediţiei de ieri a cotidianului.

Reamintim că, deputatul Mihai Tudose a afirmat, recent, că va candida pentru preşedinţia PSD Brăila, dar asta numai după ce a purtat o conversaţie în prealabil cu Rotaru, care l-a informat că nu îşi mai doreşte poziţia, şi după ce  colegii din organizaţie şi-au arătat susţinerea faţă de candidatura sa. Ulterior, Ion Rotaru a afirmat la rândul său că şi-ar dori să revină pe poziţia de secretar general al PSD Brăila pe care o deţinea înainte de a prelua conducerea interimară.
Categorie articol: 

Comentarii