Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Primul campionat de judo, prima medalie pentru CSM Brăila

* Maria Naidin a cucerit bronzul la categoria 44 kg, la campionatul naţional rezervat juniorilor II, care a avut loc la Poiana Braşov

 

 

 

La prima competiţie oficială din 2021, Campionatul Naţional de judo pentru juniori II, care a avut loc weekend-ul trecut la Poiana Braşov, CSM Brăila a participat cu o singură sportivă, Maria Naidin, şi a cucerit şi prima medalie din acest sezon competiţional.

Sportiva pregătită de antrenoarea Carmen Constantin, aflată în primul an la această categorie de vârstă, a obţinut o victorie în compania unei sportive de la Cluj dar a pierdut celelalte două meciuri disputate şi a ocupat locul al treilea, la categoria 44 kg.

Sunt foarte mulţumită de rezultat. Sinceră să fiu nu mă aşteptam ca sportiva mea să cucerească o medalie în primul ei an la această categorie de vârstă. Naidin a cucerit medalia de bronz şi astfel am început cu dreptul noul an competiţional. Dar trebuie să recunoaştem că a fost un concurs extrem de dificil din cauza restricţiilor impuse de pandemia de coronavirus. Pe noi, antrenorii, cel mai mult ne-a afectat faptul că nu am avut voie în sala unde s-a desfăşurat competiţia, dacă nu am avut sportivi înscrişi la acele categorii. Dar este foarte bine că s-au reluat competiţiile şi că mai facem şi altceva în afară de antrenamente”, ne-a declarat antrenoarea Carmen Constantin.

 

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii