Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Primarul Dragomir jigneşte din nou!

Îmi aduc aminte de imaginea pe care şi-o construia candidatul Marian Dragomir în campania electorală pentru Primăria Brăila, din 2016. Dragomir poza (la propriu) în omul ăla paşnic care creşte porumbei şi care se ocupă cu grădinăritul, altoind meri, peri şi alţi copaci pe care îi are în curte. Aţi fi crezut că un tip ca Dragomir, care are astfel de preocupări pacifiste (porumbei, grădinărit) ar putea să ajungă să sară la jugulara unor brăileni?

Să derulăm puţin banda. În data de 2 martie 2018, primarul Dragomir îl făcea „scursură” pe şoferul de la Braicar care a fost prins conducând în stare de ebrietate. O reacţie absolut incalificabilă a lui Dragomir, căci un primar (oricare ar fi acesta) nu are dreptul să jignească cetăţenii din banii cărora îşi încasează salariul, oricât de tare ar fi greşit aceştia.

Ei bine, primarul Dragomir a recidivat, zilele trecute. Marian Dragomir a simţit nevoia să ia atitudine faţă de muncitorii care au turnat asfalt peste o groapă plină cu apă, imaginile fiind postate de un internaut, pe Facebook. Iată reacţia primarului Dragomir: „Acum câteva minute i-am solicitat proprietarului Micatis să îi dea afară pe idioţii care puneau frizura asfaltică într-o groapă plină cu apă pe o stradă. Nu mă interesează că este firma lui şi sunt angajaţii lui când afectează imaginea unui oraş prin lucrări în bătaie de joc. Solicit celor de la tehnic şi dirigintelui de şantier să urmărească permanent lucrările şi să nu mai permită astfel de prostii”.

Idioţi?! Uau, aşa ceva numai la Vadim Tudor am mai auzit. Numai Tribunul obişnuia să împartă invective în stânga şi-n dreapta, fără să îi pese de consecinţe. Indiferent cât de tare au greşit acei muncitori (şi au greşit, e limpede!), primarul Dragomir nu avea voie să îi numească „idioţi”. Şi asta pentru că primarul Dragomir nu se reprezintă doar pe sine, ci reprezintă municipiul Brăila. Marian Dragomir putea să spună că nu este normal ce au făcut acei muncitori, că este dezamăgit de felul în care aceştia şi-au făcut datoria şi că Primăria Brăila nu va deconta această lucrare. Atât. Nu să ceară pe un ton imperativ ca acei muncitori să fie daţi afară sau mai ştiu eu ce. Nu este treaba primarului să decidă ce se întâmplă într-o firmă privată, chiar dacă acea firmă are contracte cu Primăria Brăila, pe bani publici.

Primarul Dragomir spune în postarea sa că acei muncitori au „afectat imaginea oraşului” prin felul defectuos în care au înţeles să plombeze groapa aia. Posibil. Dar când primarul unui oraş cu 180.000 de locuitori îi face idioţi pe nişte semeni ai lui, nu se cheamă că afectează imaginea oraşului? Păi, în ce oraş european (cum se pretinde a fi Brăila) aţi mai auzit ca primarul să îi jignească pe locuitori cum îi vine lui la gură? (Insulta Mare A Brăilei)
Categorie articol: 

Comentarii