Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Primăria reîncepe campaniile de sterilizare a câinilor

• edilul-şef Marian Dragomir a anunţat că o astfel de campanie se va desfăşura începând de astăzi până sâmbătă, în cartierul Viziru

 

Municipalitatea are de gând să reînceapă acţiunile privind sterilizarea câinilor din Brăila. Astfel, potrivit primarului Marian Dragomir, o primă astfel de campanie gratuită se va derula în perioada 22-25 martie, în cartierul Vidin, la adresa: str. Industriei, Bl. D5, parter.

“Echipa medicală va fi asigurată de SALVATE CANES e.V. din Germania, pe bază de voluntariat”, a anunţat primarul Dragomir, îndemnând cât mai mulţi brăileni să aducă patrupedele la sterilizat.

Potrivit şefului municipiului, programul campaniei de sterilizare este stabilit pentru intervalul 09:00 - 18:00, însă se va lucra până la sterilizarea ultimului câine adus.
Brăilenii interesaţi pot face programări la numerele de telefon 0239/611.682 sau la tel. 0756/044.400, în intervalul 08:00 - 16:00. De asemenea, aceştia ar trebui să ştie că recomandarea este ca animalele să nu fie hrănite cu 12 ore înainte de sterilizare.
Categorie articol: 

Comentarii