Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pregătiţi bonurile! Duminică, 17 aprilie, noua ediţie a Loteriei fiscale

Extragerea bonurilor fiscale câştigătoare emise în perioada 1 - 31 martie 2016 este programată pentru acest weekend, mai precis, duminică, 17 aprilie. Fondul de premiere pentru extragerea lunară este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii, potrivit unui comunicat de presă emis de către Ministerul de Finanţe.
Ca şi până acum, selecţia câştigătorilor va fi realizată în două etape. Duminică va fi organizată prima etapă de selecţie, care constă în extragerea bilelor ce vor desemna ziua şi valoarea bonurilor câştigătoare. După centralizare, dacă sunt peste 100 de cereri de revendicare a premiilor, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câştigătoare.
Extragerea va fi organizată în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 19.30.
Rezultatele vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice (MFP), al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al C.N. "Loteria Română" (CNLR).
Cererile de revendicare vor putea fi depuse începând de luni, 18 aprilie, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate şi o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF.
Un bon fiscal este considerat câştigător doar dacă îndeplineşte cumulativ condiţiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul şi seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal, data şi ora emiterii precum şi numărul de ordine).

 
Categorie articol: 

Comentarii