Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pregătiţi bonurile, are loc prima extragere a Loteriei fiscale din 2017!

• programarea este pentru acest weekend, mai precis duminică, 22 ianuarie • participă bonurile fiscale emise în luna decembrie anul trecut

 

Ministerul de Finanţe şi ANAF organizează în acest weekend prima ediţie din acest an a loteriei fiscale, programată pentru duminică, 22 ianuarie, la care participă bonurile fiscale emise între 1 şi 31 decembrie 2016. Fondul de premiere, ca de obicei, este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Selecţia câştigătorilor va fi realizată în două etape. Prima va avea loc în acest weekend şi va consta în extragerea bilelor care vor desemna luna, ziua şi valoarea bonurilor câştigătoare. Dacă numărul cererilor de revendicare depăşeşte o sută, va fi organizată o a doua extragere, pentru desemnarea celor maxim 100 de câştigători.

Extragerea de duminică, 22 ianuarie, va fi organizată în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 16.00, şi va putea fi transmisă, în direct, de toate televiziunile interesate, prin preluarea semnalului audio-video de la studioul Loteriei Române.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-urile Ministerului Finanţelor Publice (MFP), al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al C.N. „Loteria Română” (CNLR).

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), alături de copia actului de identitate şi de o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF.

Un bon fiscal este considerat câştigător doar dacă îndeplineşte cumulativ condiţiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul şi seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal, data şi ora emiterii, precum şi numărul de ordine). Fiecare unitate teritorială ANAF, la care se depun bonurile fiscale câştigătoare în prima etapă de selecţie, va elibera o copie a acestora cu menţiunea „conform cu originalul”, pe care va fi scris numărul unic de înregistrare. Pentru asigurarea transparenţei, lista cu numerele unice de înregistrare ale cererilor de revendicare va fi publicată pe site-urile MFP şi ANAF.
Categorie articol: 

Comentarii