Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Preşedintele PSD Brăila, împotriva Pro România la Guvernare

• asta a afirmat senatorul Ion Rotaru, preşedintele PSD Brăila, că au stabilit toţi membrii Comitetului Executiv al partidului • acesta a mai precizat că, deocamdată, Coaliţia PSD - ALDE funcţionează fără probleme

 

Preşedintele PSD Brăila, senatorul Ion Rotaru, consideră că partidul din care face parte şi ALDE pot funcţiona în continuare în coaliţie. Întrebat cum comentează tensiunile recente dintre şefa sa de partid, premierul Viorica Dăncilă, şi preşedintele ADLE, Călin Popescu Tăriceanu, Rotaru a explicat că, în urma discuţiilor de ieri din Comitetul Executiv, s-a stabilit continuarea Coaliţiei de Guvernare.

“Ieri (n.r. - luni) a fost Comitetul Executiv. S-a discutat inclusiv această problemă a Coaliţiei de guvernare. Din discuţiile care s-au purtat şi din ceea ce ne-a prezentat premierul, nu sunt probleme la nivelul coaliţiei. Nu au fost disensiuni. Au fost nişte puncte de vedere exprimate de unii membri ai partidului. Premierul a afirmat în discuţiile pe care le-a avut cu preşedintele ALDE, cu domnul Tăriceanu, că nu au fost disensiuni şi nici puncte de vedere contrare, care să genereze conflicte sau lucruri ca să nu se mai ajungă la un consens. Deci din perspectiva asta, Coaliţia funcţionează. Sigur, că pot fi şi opinii diferite. E firesc să se întâmple aşa. Important este cu ce decizie se iese după discuţii şi decizia aceasta a fost: Coaliţia merge mai departe!”, a declarat Rotaru.

Cât despre posibilitatea ca Pro România lui Victor Ponta să intre la guvernare alături de PSD şi ALDE, Rotaru a precizat că s-a stabilit că nu este cazul în cadrul Comitetului Executiv din care face parte.

“Referitor la alte subiecte privind dorinţe sau opţiuni de a intra la guvernare, opinia noastră generală, a membrilor Comitetului Executiv a fost că la momentul ăsta nu se pune problema intrării la guvernare a altor forţe sau a negocia alte lucruri care ţin de guvernare. Evident că mă refer la Pro România. Dar am văzut că sunt tot felul de comentarii. Decizia aceasta a fost. Nu se pune această problemă”, a conchis şeful PSD Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii