Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pompierii din şase judeţe şi-au etalat abilităţile la Brăila

Brăila a găzduit, în perioada 30 iulie - 1 august, etapa a III-a zonală a concursurilor serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă. Întrecerea a fost organizată de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Dunărea" Brăila şi s-a desfăşurat pe Stadionul Municipal şi în poligonul de specialitate al ISU. Au participat loturile reprezentative ale inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă din judeţele Argeş, Galaţi, Olt, Vaslui, Vrancea şi Brăila.
Patru probe au avut la dispozţie concurenţii pentru a-şi etala abilităţile: scara de fereastră, realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă, pista cu obstacole pe 100 m şi ştafeta 4 X 100 m. La final, după ce arbitrii au tras linie şi au întocmit clasamentul, pe primul loc s-au situat reprezentanţii ISU "Podul Înalt" Vaslui. Cei de la ISU "Dunărea" Brăila au ocupat ce-a dea doua treaptă a podiumului, iar pe III s-au situat reprezentanţii ISU "Anghel Saligny" Argeş.
Câştigătorii au primit diplome şi cupe. La etapa naţională vor concura câştigătorii locurilor I clasaţi în primii 10 pe ţară, în urma timpilor de concurs realizaţi.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii