Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

POLITIC: Udrea susţine la Miercurea Ciuc că ar putea candida într-un colegiu din Secuime

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a lăudat, joi seara, la Miercurea Ciuc, eforturile depuse de autorităţile locale pentru accesarea fondurilor europene, afirmând că poate va candida la viitoarele alegeri parlamentare în Ţinutul Secuiesc.

"Văzând cât de mult suflet am pus şi câte lucruri s-au făcut aici, fie că este vorba de drumuri, apă sau canalizare, reabilitare termică, de locuinţe ANL, chiar aşa cu Guvernul ăsta, care nu a avut foarte mulţi bani pentru că din nefericire am ajuns în timp de criză la conducerea acestui minister şi a trebuit să gestionăm fonduri relativ reduse.(...) Ba bazin de înot, ba pationar la Cârţa. M-am gândit că poate ar fi o soluţie, dragi colegi, să vin să candidez aici, în Ţinutul Secuiesc. Atunci probabil şi colaborarea noastră ar fi mai bună şi nu ar mai fi niciun fel de discuţii în ceea ce priveşte ce se întâmplă în judeţele Covasna şi Harghita", a spus Udrea.

Elena Udrea a fost prezentă joi, la Miercurea Ciuc, pentru a semna noi contracte de finanţare din fonduri europene în valoare de peste 13,3 milioane de lei.
Categorie articol: 

Comentarii