Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

POLITIC: Antonescu: Orban sa fie mai onest fata de el însusi, ca politicieni trebuie sa facem compromisuri

Presedintele PNL Crin Antonescu a deplâns ca Ludovic Orban "spala rufele familiei în public" criticând racolarea unor pedelisti si a opinat ca acesta trebuie sa fie mai sincer fata de el însusi si sa admita ca politicienii trebuie sa faca unele compromisuri.

Antonescu a fost întrebat la Antena 3 cum comenteaza iesirea lui Ludovic Orban împotriva primirii "dezertorilor de la PDL".

"Lucrurile acestea se întâmpla din anumite cauze si au un anumit sens, ca nu am ajuns noi asa pur si simplu într-un moment de ratacire sau într-un moment de profunda imoralitate sa o înfascam si pe dna Placinta si sa ne gândim < ba, nu ne mai pasa de cei care ne-au votat, bine ca am prins-o>. Dvs si acesti oameni care ne-au trimis mesaje au dreptate, dar Ludovic Orban n-are. Ludovic Orban e nervos des, dar asta îl mentine tânar. De ce spun ca dvs aveti dreptate si dl Orban nu, pentru ca noi cei care facem politica avem niste obligatii pentru ca la sfârsitul zilei dvs ne întrebati daca reusim sa guvernam, daca reusim sa câstigam. Dvs nu sunteti oameni politici, nu sunteti obligati la aceste compromisuri si nu sunteti obligati, ba chiar sunteti datori sa protestati, sa le semnalati. Ori eu spun în legatura cu acest transfer doua lucruri: unu: da, este un compromis politic, nu am încheiat nici cu dna Sorina Placinta, nici cu alti oameni care au venit înainte în PNL, întelegeri cu privire la o viitoare candidatura, avem nevoie pur si simplu în acest moment sa mentinem o majoritate care sustine Guvernul Ponta pâna la alegerile din noiembrie", a raspuns Antonescu.

"Ludovic Orban are dreptul sa spuna orice, oricând, oriunde, ca orice membru în PNL. Nu ca înautru, ca sa vezi ca ne spalam rufele în familie, la noi e cu rufele afara. Bun! De ce nu mi se pare corecta atitudinea lui? Pentru ca Ludovic Orban stie ca om politic ca aceste compromisuri trebuie facute", a continuat el.

Antonescu i-a recomandat lui Ludovic Orban sa revina la sinceritate. "Stie ca a tipat atunci când a plecat Frunzaverde creând o miscare, dar miscarea aia lui Frunzaverde a generat mult din rezultatul asta de care ne bucuram cu toti, inclusiv Ludovic Orban si atunci el ca politician cred ca ar trebui sa fie mai onest fata de el însusi atunci când face aceste declaratii pentru ca nu e un simplu cetatean care are dreptul sa spuna: <domne, mie nu-mi plac lucrurile astea>. Noi ni le asumam!", a conchis el.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii