Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Politia de Frontiera, la ceas aniversar

Reprezentanti ai autoritatilor locale, graniceri iesiti la pensie si jurnalisti acreditati de Inspectoratul Judetean al Politiei de Frontiera (IJPF) Braila au participat, ieri, la Ziua Politiei de Frontiera.
Dimineata, seful Inspectoratului, comisarul Stefan Stoica, adjunctul sau, comisarul sef Alexandru Dinicu si purtatorul de cuvint al IJPF, subinspector Carmen Pasnicu, au participat la intilnirea cu reprezentantii autoritatilor publice locale si ai institutiilor care au sprijinit structurile teritoriale ale Politiei de Frontiera. A urmat o intilnire cu sefii de sectoare si politistii de frontiera aflate in rezerva, apoi, intr-un cadru festiv, in prezenta jurnalistilor, au fost anuntate numele politistilor avansati in grad.
"Au fost avansati la gradul de comisar sef ofiterii Matei Grama, Iulian Meteleanu, Stefi Meteleanu si Tatiana Anton, la gradul de comisar - Aurelian Dragomir, Antonica Enache si Camelia Gradinaru, iar la gradul de subcomisar - Adrian Apetrei. Pentru merite exceptionale in activitatea profesionala, au fost avansati la gradul de agent sef principal Stanel Munteanu si Valentin Gheorghe. La acelasi grad, insa la termen, au fost avansati Vasile Harapcea si Dumitrel Luca. De asemenea, au mai fost avansati Nicusor Ciocoi, Costel Dinu, Irinel Bordeianu, Cristinel Burghel, Ionel Golita si Costel Blajanu", ne-a precizat sinsp. Pasnicu.
Dupa avansari, ofiterii din conducerea IJPF, alaturi de comandorul Biziniche, fost comandant al Politiei de Frontiera si reprezentantii mass-media au plecat intr-o scurta calatorie cu vasul, pe Bratul Macin, unde se afla un monument ridicat in memoria granicerilor cazuti la datorie. Dupa ceremonia religioasa de pomenire a eroilor, seful Politiei de Frontiera a depus o coroana de flori, iar comandorul (r.) Biziniche a tinut un scurt discurs, prezentind transformarile suportate de actuala Politie de Frontiera, care s-a numit, de-a lungul vremii, Corpul Granicerilor si Garda de Coasta.
Categorie articol: 

Comentarii