Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Politia Comunitara sta cu ochii pe scandalagiii si chiulangiii din scoli

In baza protocolului incheiat cu Politia Nationala si Jandarmeria, Politia Comunitara Braila trebuie sa asigure ordinea si linistea publica in zece din cele 47 unitati scolare existente pe raza municipiului nostru. Este vorba despre Liceul "Nicolae Balcescu", Liceul "Nicolae Iorga", Liceul cu Program Sportiv, Grup Scolar "Ana Aslan", Grup Scolar "Anghel Saligny" si scolile cu clasele I-VIII nr. 14, 1, 22 si 7. In plus, conducerea Politiei Comunitare spune ca se patruleaza zilnic in zona scolilor existente in cartierele Radu Negru, Viziru I, II si III, Ansamblul Calarasi IV, Ansamblul Buzaului, Nedelcu Chercea si Lacu Dulce. In ultima perioada, agentii comunitari au legitimat si perchezitionat 82 de persoane care nu isi justificau prezenta in apropierea acestor institutii de invatamant. In urma verificarilor, a fost sanctionat cu amenda de 500 lei Vasilica A., care a patruns fara drept in incinta Grupului Scolar "Edmond Nicolau". De asemenea, au fost sanctionati contraventional cu amenda Mircea Scutelnicu, pentru nesupravegherea minorului Gabriel Scutelnicu, care, dupa terminarea orelor de curs la Scoala nr. 7, a provocat tulburarea ordinii si linistii publice, precum si Gabriel P., 17 ani, care a patruns fara drept in incinta Grupului Scolar Industrial "C.D. Nenitescu".
"La Grupul Scolar “Nenitescu” au fost depistati patru elevi care se sustrageau orelor de curs: Alin S., clasa IX-a A, si Tudorel A., Auras C., si Marian F., clasa X-a B. Acestia au fost prezentati domnului director Gurau, pentru a se lua masurile corespunzatoare Regulamentului de ordine interioara al institutiei de invatamant. La
Scoala nr. 22, din discutiile purtate cu dl. director Prodea a reiesit ca doi elevi provoaca probleme la orele de curs, adresand cuvinte jignitoare colegilor de clasa si lipsind regulat de la scoala. Este vorba despre Vasilica D. si Madalin S., ambii din clasa a V-a. Parintii au fost instiintati sa ia masuri, in caz contrar fiind pasibili de amenda", se arata intr-un comunicat de presa semnat de Traian Jipa, directorul Politiei Comunitare Braila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii