Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Poliţiştii au depistat 44 de pasageri şi 7 şoferi care nu purtau corespunzător masca în autobuz

în week-end, oamenii legii au acţionat în zonele aglomerate, în scopul prevenirii răspândirii Covid - 19, şi au aplicat 314 sancţiuni în valoare de peste 111.000 lei • în autobuze, 51 de persoane, fie călători sau şoferi, nu purtau masca în mod corect

 

Călătorii din mijloacele de transport în comun, dar şi unii şoferi, tratează cu indiferenţă masca de protecţie, deşi se află într-un loc aglomerat. În week-end, poliţiştii au depistat în autobuze 51 de persoane, fie călători sau şoferi, care nu purtau masca în mod corect.

În perioada 30 octombrie - 1 noiembrie, poliţiştii, jandarmii şi poliţiştii locali au desfăşurat acţiuni de amploare în locuri aglomerate, în scopul prevenirii răspândirii Covid-19. Au fost verificate 342 de societăţi comerciale, legitimate peste 900 de persoane, controlate peste 800 de vehicule, 384 dintre acestea fiind mijloace de transport în comun, pentru transportul angajaţilor şi  taxiuri.

Totodată, au fost constatate 314 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 111.000 de lei, dintre care 160 au fost pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

De asemenea, poliţiştii brăileni, împreună cu poliţiştii locali, au acţionat şi în mijloacele de transport public de persoane. Cu această ocazie, au fost depistaţi  44 de pasageri şi 7 şoferi care nu au respectat măsurile de protecţie privind purtarea corespunzătoare a măştii de protecţie în mijloacele de transport. Acestea au fost sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare totală de 10.000 lei.
Categorie articol: 

Comentarii