Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Poliţiştii au dat de urma hoţilor de bani din Câineni Băi

după o săptămână, poliţiştii au reuşit să îi prindă pe cei trei bărbaţi care au dat buzna în casa unei octogenare şi i-au sustras 80.000 lei • unul dintre hoţi este chiar din satul Câineni Băi, ceilalţi doi fiind din judeţul Buzău

 

Poliţiştii au dat de urma hoţilor de bani din Câineni Băi. Este vorba despre trei indivizi, unul din localitate şi ceilalţi doi din judeţul Buzău. Deşi au sustras peste 80.000 lei din casa unei bătrâne, hoţii au rămas totuşi în libertate.

La data de 10 mai, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Făurei i-au identificat pe 3 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 34 de ani, unul din localitatea Câineni Băi şi ceilalţi din judeţul Buzău, aceştia fiind bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt calificat. La data de 10 mai, bărbaţii au fost prezentaţi Judecătoriei Făurei, care a dispus faţă de aceştia măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

După cum v-am informat anterior, la data de 5 mai 2019, în jurul orei 21.10, cei trei bărbaţi au pătruns, prin escaladarea gardului şi prin forţarea unui geam, în locuinţa unei femei de 79 de ani, din satul Câineni - Băi. Hoţii au sustras suma de 80.600 lei. Prejudiciul a fost recuperat parţial de către poliţişti.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii