Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Poliţişti, jandarmi şi militari în stradă

* miercuri, oamenii legii au desfăşurat acţiuni de amploare în mai multe zone din muncipiu, şoferii şi pietonii fiind opriţi pentru control * în jurul orei 17.30, echipaje de poliţişti, jandarmi şi armată, se aflau pe Şoseaua Râmnicu Sărat, chiar un jurnalist fiind luat la întrebări când a început să fotografieze

 

În fiecare zi, poliţiştii, jandarmii şi echipaje de la armată, acţionează în diferite zone din municipiu şi diferite intervale orare pentru a preveni şi combate răspândirea infecţiei COVID. Miercuri, în jurul orei 17.30, echipaje complexe se aflau pe Şoseaua Râmnicu Sărat, în zona supermarketului „Brico Depot”.

Opreau în trafic autoturismele care circulau prin zona respectivă, pentru a verifica declaraţiile şi motivul deplasării.

Chiar un jurnalist de la Obiectiv - Vocea Brăilei Brăilei a fost luat luat la întrebări, în momentul în care a început să fotografieze în spaţiul public. După prezentarea legitimaţiei de serviciu, poliţistul a devenit mult mai înţelegător şi a explicat că este vorba despre acţiuni specifice care se desfăşoară în mai multe zone din municipiu.

Brăilenii aflaţi în zonă au spus că se simt totuşi mai protejaţi atunci când văd forţe de ordine pe stradă. În plus, cei care nu ţin cont de lege sunt imediat puşi la respect de poliţîşti şi jandarmi, astfel că ceilalţi cetăţeni sunt protejaţi.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii