Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A plouat cu bunătăţi la “Festivalul Toamnei” organizat de Selgros

• timp de două zile, pe 29 şi 30 septembrie, vizitatorii din Galaţi, Brăila şi Focşani s-au delectat cu bucate alese, dar şi cu recitaluri de muzică live

 

Bucate alese, concerte de muzică live şi multe suprize, acestea sunt doar câteva dintre “ingredientele” care au făcut din Festivalul “Bunătăţile Toamnei” organizat de Selgros Galaţi un succes. Desfăşurată în weekendul 29-30 septembrie, prima ediţie a celui mai mare festival din zona Galaţi-Brăila-Focşani, dedicat bucatelor de toamnă, a adunat pofticioşi de toate vârstele.

Racii, scoicile, creveţii, inelele de calamari de la Prăvălia cu Raci s-au numărat printre preferatele ale vizitatorilor, însă şi brânzeturile le-au făcut cu ochiul acestora. Desigur, fiecare masă copioasă a fost  urmată de o bere rece sau un pahar de vin.

Iar pentru că Selgros Galaţi pune pasiune în tot ceea ce face, organizatorii festivalului au pregătit o zonă specială dedicată celor care au vrut să îşi încarce cămara cu “tot felul de bunătăţuri” pentru perioada iernii: legume, fructe, recipiente pentru murături, dulceţuri şi alte delicii.

Printre atracţiile evenimentului s-au numărat spectacolele de excepţie susţinute de artişti locali şi tinere talente: Ansamblul folcloric al asociaţiei “Doina Covurluiului” Galaţi, elevii clasei de canto-muzică uşoară din cadrul Centrului Cultural Dunărea de Jos şi trupele Strada Mare, Omul din Sarmisegetusa, Trei, Costel Iordache Duo, Trois Amis şi Super Mario.
Categorie articol: 

Comentarii