Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Piturca vrea ca meciul cu Serbia sa se dispute intr-un oras mai indepartat de granita de sud-vest

Selectionerul Victor Piturca a declarat, joi, agentiei MEDIAFAX, ca vrea ca partida nationalei Romaniei cu Serbia, programata la 28 martie 2009, sa se dispute intr-un oras mai indepartat de granita cu tara vecina, pentru ca suporterii oaspetilor sa nu vina in numar mare la meci.
"In proportie de 99 la suta, partida nu va avea loc la Craiova si cred ca nici la Bucuresti. Craiova este foarte aproape de granita, ceea ce le-ar permite sirbilor sa vina cu o galerie importanta. Nu vreau sa le ofer aceasta posibilitate. Trebuie sa se inteleaga ca atunci cind se organizeaza un meci trebuie tinut cont de multe aspecte, iar acesta este unul important", a afirmat Piturca, fara sa mentioneze orasul care va gazdui aceasta partida din preliminariile CM 2010, transmite corespondentul MEDIAFAX.
In schimb, selectionerul a adaugat ca amicalul cu Georgia, programat pe 19 noiembrie, se va disputa la Bucuresti, probabil pe stadionul din Bulevardul Ghencea. "As fi vrut sa duc nationala si in alt oras din provincie, acolo unde am fost, insa timpul este scurt. Va dati seama, jucatorii sint angrenati in meciuri la sfirsitul saptaminii, cei de afara vor sosi in Romania luni seara, vom face un singur sau doua antrenamente, iar miercuri meciul. Ar fi fost greu sa-i ducem departe in provincie. Probabil vom juca in Ghencea, desi ma gindesc sa jucam pe un stadion in apropierea Bucurestiului, dar va depinde si de vreme", a spus antrenorul primei reprezentative.
Fundasul echipei Universitatea Craiova, Valerica Gaman, l-a impresionat pe Victor Piturca, acesta spunind ca jucatorul in virsta de 19 ani, va ajunge in maxim un an si jumatate titular la echipa nationala. "Daca scorul meciului cu Franta ar fi ramas favorabil, cred ca Gaman ar fi debutat in finalul jocului. Este un jucator foarte bun, care cu siguranta in maxim un an si jumatate se va impune ca titular si la nationala. Multi au ramas surprinsi ca a fost pe banca la meciul cu Franta, dar va spun ca in acea saptamina a impresionat si a cistigat duelul cu Galamaz. Pe multi i-am avertizat ca acest copil va ajunge departe. El si alti tineri vor fi chemati si probabil vor juca impotriva Georgiei in ultimul joc al nationalei din acest an", a precizat Piturca.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii