Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Piturca nu a participat la sedinta Comitetului Executiv in care s-au analizat rezultatele nationalei

Selectionerul Victor Piturca nu s-a prezentat luni, la sedinta Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal, in care s-a facut o analiza a rezultatelor obtinute de echipa nationala la Campionatul European din 2008, din Austria si Elvetia.
Presedintele CFR Cluj, Iuliu Muresan, membru al Comitetului Executiv, a declarat ca selectionerul a gresit prin faptul ca nu a fost prezent la aceasta sedinta, chiar daca in contractul sau cu Federatia Romana de Fotbal nu este scris acest lucru.
"S-a facut o analiza a evolutiei echipei nationale de la Campionatul European, insa Victor Piturca a lipsit. Eu am zis ca trebuia sa vina sa faca un raport si in fata Comitetului Executiv, pentru ca noi nu suntem un for de care trebuie sa se fereasca nimeni din fotbal, cu atat mai putin antrenorul echipei nationale. Aici cred ca el a gresit ca a lipsit dar probabil ca, la un moment dat, o sa vina, nu ca sa faca acel raport, pentru ca nu trebuie sa-l luam noi la rost, are cine sa o faca. Raporturile de astazi le-a prezentat Ionut Lupescu. Piturca a spus ca nu vine pentru ca nu e obligat sa vina daca nu scrie asta in contractul lui, dar in Regulament scrie ca toti trebuie sa dam seama in fata celor de la FRF, LPF si a Comitetului Executiv", a afirmat Iuliu Muresan.
Echipa nationala a ocupat locul trei in grupa C de la Euro 2008, cu doua puncte, ratand calificarea in sferturile de finala ale competitiei. Romania a remizat, scoruri 0-0 si 1-1, cu Franta si Italia, si a pierdut meciul cu Olanda, scor 0-2.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii