Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pieton neatent, lovit de o maşină pe Calea Călăraşilor

Neatenţia unui brăilean, care s-a angajat într-o traversare neregulamentară, pe Calea Călăraşilor, l-ar fi putut costa viaţa.
Bărbatul de 64 de ani, care era cu bicicleta dar nu se afla pe vehicul, a încercat să treacă strada fără să se asigure, fiind izbit în plin de o maşină.
Evenimentul rutier a avut loc ieri, în jurul prânzului, la ora 11.40, în timp ce Eugen G. (62 de ani), aflat la volanul unui autoturism "Ford Mondeo", a ieşit de pe strada Unirii. După cum ne-a precizat Doru Stăncună, din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Brăila, şoferul a efectuat viraj stânga, spre Calea Călăraşilor, însă l-a surprins şi accidentat pe Neculai N. ( 64 de ani), care traversa neregulamentar pe Calea Călăraşilor. Bărbatul lovit de maşină era cu bicicleta, însă mergea pe lângă vehicul, în aceste condiţii el fiind pieton. Poliţiştii rutieri au efectuat cercetarea la faţa locului, victima, care a fost rănită grav, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Potrivit poliţiştilor, atât conducătorul auto, cât şi pietonul, au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri. A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii