Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Piesă de teatru în această seară la terasa The Music Pub

• este vorba despre comedia “Inamicul Comun”, în regia lui Vladimir Dembinsky, ce se va juca, începând cu ora 20:00, pe scena terasei de lângă Patinoar  • piesa are o distribuţie de excepţie: Dana Dembinsky Medeleanu, Radu Valcan şi Răzvan Fodor • show-urile se vor ţine lanţ în această vară la The Music Pub: piese de teatru, Stand Up Comedy şi multă muzică live

 

Piesa de teatru “Inamicul Comun”, în regia lui Vladimir Dembinsky, se va juca în această seară, de la ora 20:00, pe scena terasei The Music Pub din Brăila. Comedia are o distribuţie de excepţie - Dana Dembinsky Medeleanu, Radu Valcan şi Răzvan Fodor -, astfel că cei pasionaţi de teatrul altfel şi nu numai, vor avea parte de un show pe cinste.

“Un interviu de angajare atipic, la o firmă de avocatură, unde un candidat «alunecos» dă peste o angajatoare care nu are dispoziţia necesară să îi tolereze impostura şi nici pe partenerul său, un pic cam prea amator de distracţii. O întâlnire din care ies scântei, pe măsură ce aflăm secretele fiecăruia dintre cei implicaţi. Tu cât de departe ai merge ca să obţii jobul dorit?”, se arată în comunicatul emis de organizatori.

Interesant este că vara aceasta este extrem de promiţătoare pentru brăilenii amatori de teatru, Stand Up Comedy şi muzică live, deoarece la The Music Pub, (terasa de lângă Patinoar - Str. Vadul Schelei, nr. 17) evenimentele de calitate se vor ţine lanţ.

După spectacolul “Inamicul Comun”, serile de teatru continuă pe 20 şi 21 iunie cu comediile “Cum se face I” şi “Cum se face II - Funerariile doamnei Pompoiu”. Ambele spectacole - scrise şi regizate de Octavian Strunilă -, sunt o super-comedie de bun gust despre viaţa oamenilor de teatru. În distribuţie, pe lângă Octavian Strunilă, îi regăsim pe Anca Dumitra, Dana Dembinski, Alexandru Conovaru şi Paul Ipate.

“Când 5 actori buni se adună, iese o comedie pe cinste! Acest gen de spectacol aduce întotdeauna bucurie în sufletele spectatorilor şi reuşeşte să pună mari semne de întrebare vizavi de cariera pe care ne-o alegem în viaţă”, se mai arată în comunicatul organizatorilor.

 

Comedy Show şi concerte live

Artiştii de comedy show vor fi şi ei prezenţi pe scena terasei în această lună: Anisia, câştigătoarea “Românii au Talent” (coprezentatoarea lui Capatos la Un Show Păcătos) face un Stand Up Comedy de 5 stele alături de Serghei în data de vineri, 8 iunie. Duminică, 10 iunie, urmează Zebra Show, un grup umorstic din Republica Moldova, despre care Mihai Bendeac a afirmat: “Este cel mai bun grup de comedie din România şi Republica Moldova! Mi-a provocat crampe de râs foarte dureroase”, după cum au ţinut să sublinieze organizatorii. Dan Badea, unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti de Stand Up Comedy va susţine la rândul său un spectacol în data de joi, 14 iunie, iar Dan Teodorescu şi Daria Corbu (soliştii trupei TAXI) au un “altfel” de Comedy Show intitulat “Johnny Depp şi Psd-ul”, pe 27 iunie.

Nici muzica bună nu lipseşte din calendarul acestei luni la The Music Pub. Vineri, 15 iunie, va urca pe scena îndrăgitul actor Ovidiu Niculescu alături de trupa White Mahala, duminică, 17 iunie, The Music Pub are invitată o formaţie de rock & roll din Italia - Mr. NoMoney Band, iar pe 22 iunie, Dan Helciug aduce la Brăila un Tribut Queen.

Cei interesaţi de evenimentele care vor avea loc la terasa The Music Pub, în această vară, pot solicita informaţii şi pot face rezervări la numărul de telefon: 0746/479.279.
Categorie articol: 

Comentarii