Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Phoenix este noua lidera

Din etapa a cincea, prima din 2009 a campionatului Ligii a III-a la fotbal in sala, s-au disputat numai doua intilniri, prima si ultima a rundei programate vineri dupa-amiaza.
In primul joc, formatia de pe locul al cincilea, Akcent s-a impus la scor, 15-5, in fata echipei profesorilor, Polisport.
Prima repriza a fost oarecum echilibrata si s-a incheiat cu 3-1 pentru gazde, pentru care au marcat Andrei Craciun de doua ori si Valentin Sighinas iar pentru Polisport, Luciliu Zaharia.
In repriza a doua Akcent a evoluat foarte bine si in minutul 35 conducea cu 13-1, o perioada in care Craciun si Licitonschi au marcat de cite trei ori, Sighinas a mai reusit o dubla iar pe lista marcatorilor au mai aparut Daniel Frigioiu si Romeo Preda.
Finalul partidei a fost ceva mai spectaculos pentru ca s-a jucat pe contre.
Akcent a mai inscris de doua ori prin Craciun si Preda, Polisport de patru ori, pentru ca Zaharia si George Tudor au realizat cite o "dubla".
Daca problema invingatoarei nu s-a pus nici o clipa in schimb cel mai spectaculos gol al etapei a fost cel realizat de Luciliu Zaharia, golgeterul penultimei clasate, in finalul partidei.

Vioreanu si Mocanu au fost golgeterii in amicalul Real - Phoenix

Urmatoarele doua meciuri nu s-au disputat pentru ca Gloria si Forta nu s-au prezentat la sala Polivalenta, astfel ca Real si Phoenix au cistigat la masa verde, dupa care au jucat un amical.
Real, cu antrenorul Ionel Vioreanu in teren s-a impus cu 14-13 la capatul unui joc spectaculos si cu foarte multe situatii de gol la ambele porti.
Cei mai prolifici jucatori au fost Vioreanu de la Real si Mocanu de la Phoenix, cu cite cinci goluri marcate de fiecare. Pentru invingatori au mai inscris Gheorghita 3, Postolache 3, Sirbu 2 si Matei, iar pentru invinsi, Amarfoaie 3, Mares 2, Dorian Nistor 2 si Anghel.
Phoenix a pierdut amicalul, insa vicoria obtinuta la masa verde coroborata cu infringerea liderei, Monolit avea sa-i aduca locul intii in clasament.

United a schimbat lidera

In ultima partida a rundei se intilneau lidera campionatului, Monolit si formatia de pe locul al saselea, United si fireste ca prima sansa apartinea gazdelor.
Numai ca United a fost echipa care a condus pe tabela de marcaj pe toata perioada intilnirii. Jucatorul meciului a fost Razvan Sirbu, cel care a reusit sa-l invinga pe experimentatul portar al liderei, Puznava, de patru ori.
Sirbu a deschis scorul in minutul al doilea si dupa aceea s-a jucat pe contre. Ambele formatii au irosit multe situatii bune de a marca, insa in minutul 11 Marcel Dobritoiu a restabilit egalitatea si suporterii o vedeau deja pe Monolit invingatoare.
Numai in ca finalul primei parti a intilnirii, intr-un interval de aproape patru minute, Sirbu i-a mai perforat de doua ori poarta lui Puznava si incepea sa se prefigureze surpriza etapei.
La inceputul reprizei a doua Sirbu a lovit pentru a patra oara si din acest moment Monolit a inceput cursa de urmarire in speranta ca va obtine macar o remiza.
Olaru, Ionita si Daniel Buricea au reprezentat un real pericol pentru poarta oaspetilor, numai ca abia in minutul 28 ultimul a reusit sa micsoreze la doua diferenta de goluri dintre cele doua combatante.
La faza imediat urmatoare Valentin Nita a marcat cel de-al cincilea gol pentru United dupa o actiune la care au mai colaborat Adrian Manole, Tabarac si Neta.
Finalul partidei a gasit-o pe Monolit cu tot efectivul in jumatatea adversa de teren, insa lidera nu a reusit sa inscrie decit doua goluri in aceasta perioada, prin Buricea si Puznava cu toate ca United a incheiat jocul in inferioritate numerica dupa ce autorul ultimului gol, Nita, a vazut cartonasul rosu pentru ca si-a agresat adversarul.
United a acumulat 9 puncte si a urcat pe locul al cincilea in clasament, in timp ce Monolit a pierdut pentru moment locul intii detinut in primele patru runde.

Rezultatele inregistrate in etapa 5-a:
Akcent - Polisport 15-5
Gloria - Real 0-3
Forta - Phoenix 0-3
Monolit - United 4-5

Clasament:
1 Phoenix 5 4 0 1 43-17 12
2 Monolit 5 4 0 1 37-25 12
3 Real 5 4 0 1 28-17 12
4 Akcent 5 3 0 2 37-25 9
5 United 5 3 0 2 24-21 9
6 Forta 5 2 0 3 34-24 6
7 Polisport 5 0 0 5 26-44 0
8 Gloria 5 0 0 5 14-68 0
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii