Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE 12.25: Avem 11 elevi de 10 la Brăila! Peste două ore se afişează rezultatele la Evaluarea Naţională şi la şcoli

* listele cu notele obţinute de elevi se vor afişa la sediul unităţilor de învăţământ * rezultatele vor fi disponibile şi pe site-ul evaluare.edu.ro

 

UPDATE 12.25: Rezultatele la Evaluarea Naţională s-au publicat pe site-ul evaluare.edu.ro. Elevii brăileni au obţinut rezultate foarte bune şi în acest an, 11 dintre ei reuşind să obţină media 10.

 

Absolvenţii de clasa a VIII-a află astăzi notele pe care le-au obţiut la Evaluarea Naţională. Potrivit conducerii Inspectoratului Şcolar Judeţean Brăila, rezultatele se vor afişa la sediul unităţilor de învăţământ unde s-a susţinut testarea. De asemenea, mediile obţinute de elevi vor fi disponibile şi pe site-ul evaluare.edu.ro.

Astăzi, între orele 16.00 şi 20.00, elevii nemulţumiţi de note vor putea depune contestaţii Notele finale se vor afişa pe 30 iunie.

Trebuie menţionat faptul că notele de la Evaluarea Naţională contează în proporţie de 80% la media de admitere, şi nu doar 75% cum a fost în anii anteriori. Restul de 20% este reprezentat de media de absolvire a claselor V-VIII. De asemenea, în acest an a fost eliminat pragul de 0,5 puncte pentru contestaţii.

Reamintim că anul trecut promovabilitatea în Brăila a fost de 89,2%. De altfel, în ultimii ani, judeţul nostru a ocupat primul loc pe ţară în ceea ce priveşte procentul elevilor care au trecut această testare.
Categorie articol: 

Comentarii