Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Peste 5.100 lei, donaţii pentru Bogdi

• ieri a fost o zi plină de donaţii pentru băieţelul de numai 3 anişori care se luptă cu tumora la ficat • în urma “Târgului preşcolarilor pentru Bogdi” organizat de Grădiniţa nr. 11 “Brânduşa” s-au adunat 2.123 lei • tot ieri, Primăria Brăila a dăruit alţi aproape 3.000 lei, ce reprezintă o parte din suma strânsă în urma  Târgului “Nepoţi pentru bunici” organizat de Ziua Europei • veştile bune continuă să sosească de la spitalul din Turcia: tratamentul lui Bogdi dă rezultate

 

Donaţiile pentru Bogdi sosesc aproape încontinuu. Ieri, peste 5.100 lei au fost dăruiţi pentru a-l ajuta pe băieţelul de numai 3 anişori să învingă “buba-monstruleţ”. Mai întâi, “Târgul preşcolarilor pentru Bogdi”, organizat de Grădiniţa cu program prelungit nr. 11 “Brânduşa” a fost o sărbătoare a copilăriei şi a bucuriei. Preşcolarii,  împreună cu părinţii, cadrele didactice şi conducerea grădiniţei, au reuşit să îi atragă pe vizitatori cu numeroasele produse oferite spre vânzare. Vorbim de articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte, jucării, cărţi, reviste şi multe altele, sute de obiecte ce au fost dăruite cu drag pentru a-l vedea pe Bogdi sănătos. Iar generozitatea şi implicarea organizatorilor şi participanţilor s-a văzut şi în donaţiile adunate în urne: 2.123 lei. Mulţumim!

Apoi, tot ieri, Primăria Municipiului Brăila i-a dăruit micuţului 2.983 lei, bani rămaşi în urma târgului “Nepoţi pentru bunici”, organizat de Ziua Europei. Evenimentul din luna mai a fost un succes. Asta pentru că din banii adunaţi, peste 7.000 lei, s-au cumpărat huse pentru saltele, necesare la Căminul de bătrâni “Sf. Apostoli Petru şi Pavel” şi au mai rămas şi aproape 3.000 lei, sumă ce a fost ieri dăruită de reprezentanţii Primăriei pentru a-l ajuta pe Bogdi să învingă tumora. Mulţumim!

Tot ieri, o brăileancă, pensionară, a venit la sediul “Obiectiv” să facă o donaţie de 50 lei pentru curajosul băieţel. Doamna Cornelia a dorit să îi transmită lui Bogdi următorul mesaj: “Sper ca aceşti bănuţi să îi fie de folos şi le doresc multă sănătate copilului şi familiei”. Îi mulţumim donatoarei pentru gestul generos şi îi îndemnăm şi pe alţii să îi urmeze exemplul.

 

Încă o veste bună de la Bogdi!

Ziua de joi a fost ziua veştilor bune! Aşa cum au scris părinţii pe contul lor de Facebook, Bogdi s-a internat în spital pentru a începe a treia cură de tratament, iar rezultatele analizelor şi ale ecografului au adus veşti încurajatoare. Valorile AFP-ului (indicele tumoral) au scăzut la jumătate, după ce o perioadă a stagnat, iar ecograful a arătat o formaţiune tumorală de dimensiuni mai mici faţă de valorile date de computerul tomograf făcut iniţial. Doctorii sunt încrezători şi vor merge în continuare cu tratamentul stabilit.

Dacă urmăriţi postările soţilor Popa pe Facebook o să vedeţi că Bogdi are acum o nouă tunsoare. Micuţul a trebuit să renunţe la pletele blonde, ca urmare a efectelor chimioterapiei, însă schimbarea este una temporară. Iar tatăl lui, din solidaritate, s-a tuns şi el. În postarea făcută, cei doi părinţi au ţinut să le mulţumească încă o dată tuturor celor care sunt alături de Bogdi şi să le ureze tuturor copiilor o vacanţă frumoasă.

“Nu ştiu dacă am reuşit să mulţumesc tuturor celor care au organizat şi au participat la activităţi ce se alătură cauzei noastre, dar să ştiţi că aveţi toată recunoştinţa noastră! Zilele acestea toţi copiii au serbări, îi felicităm şi noi şi le urăm vacanţă plăcută şi să fie sănătoşi! Vă mulţumim!”, au scris părinţii lui Bogdi.

Le mulţumim şi noi miilor de oamenii generoşi care au sărit în ajutorul lui Bogdi şi vă îndemnăm să continuăm frumoasa mobilizare pentru acest băieţel greu încercat.

Nu încheiem înainte de a vă reaminti evenimentul caritabil de duminică,  organizat de maratonistul Cristian Onofrei în Grădina Publică din Galaţi, începând cu ora 09.00, unde sunt aşteptaţi toţi care vor să fie alături de Bogdi. În cadrul crosului se vor putea face donaţii într-o urnă special amenajată. Alergarea nu este obligatorie, sunt bineveniţi şi cei care vor doar să doneze şi să susţină participanţii de pe margine. La final, fiecare participant va primi câte o diplomă.
Categorie articol: 

Comentarii