Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Peste 200 de volume, donaţii pentru campania “Puneţi mâna pe o carte!”

• operele scrise de autorii brăileni Fănuş Neagu şi Panait Istrati se regăsesc printre cărţile dăruite

 

“Căsuţa cu cărţi” din Grădina Mare s-a îmbogăţit cu peste 200 de volume. Sunt cărţi donate în ultimele zile de patru brăileni. O donaţie consistentă a fost făcută de Gabriela Dascălu, profesoară la Liceul de Arte “H. Darclee”, cărţile scriitorului brăilean Fănuş Neagu regăsindu-se printre exemplarele dăruite. Şi pentru că am pomenit de autori brăileni, o colecţie impresionantă de cărţi scrise de Panait Itsrati ne-a fost donată de Ştefan Fusea, preşedintele Camerei de Comerţ şi Agricultură Brăila. Unele sunt volume de colecţie, cum este cazul cărţii “Chira Chiralina” apărută în anul 1966 la “Editura pentru literatură”.

Noile titluri primite de la donatori vor fi expuse la loc de cinste pe rafturile bibliotecii nostre, “Căsuţa cu cărţi” fiind deschisă tuturor iubitorilor de lectură.

Mulţumim încă o dată tuturor celor care s-au alăturat până în prezent campaniei “Puneţi mână pe o carte!”, tuturor celor care au înţeles mesajul campaniei, acela de a încuraja cititul în rândul copiilor, tinerilor şi adulţilor. Porţile ziarului “Obiectiv - Vocea Brăilei” rămân în continuare deschise pentru cei care vor să facă donaţii la sediul nostru din str. Mihai Eminescu nr. 56, parter, la departamentul de Mica Publicitate, de luni până vineri, între orele 8.30-15.30, iar sâmbăta între orele 9.30-12.30. Reamintim că volumele nu trebuie să fie noi, dar să fie în stare bună. Fie că vorbim de scriitori brăileni, români sau străini, clasici sau contemporani, fie că sunt basme, poveşti, nuvele, romane celebre, trilogii fantasy sau cărţi de dezvoltare personală, ne dorim ca în “Căsuţa cu cărţi” să se regăsească exemplare pentru toate gusturile.

Dăruieşte o carte! Fii parte din poveste!
Categorie articol: 

Comentarii