Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pensionarii care au conturi la Banc Post isi vor putea ridica pensiile in aceleasi conditii de pina acum

Casa Judeteana de Pensii (CJP) Braila ii anunta pe pensionarii cu conturi la Banc Post ca si in luna octombrie isi vor putea incasa pensiile in aceleasi conditii ca pina acum. Totusi, pina pe data de 20 octombrie, ei vor trebui sa opteze pentru plata pensiilor prin card Banc Post sau, daca nu doresc aceasta varianta, sa se adreseze institutiei mai sus precizate pentru a alege efectuarea platii drepturilor banesti prin mandal postal sau prin conturi curente sau de card deschise la alte banci, cu care Casa Nationala de Pensii si alte drepturi de Asigurari Sociale va incheia conventii.
"La Banc Post se vor mai putea deschide conturi curente noi numai in cazul cererilor adresate de pensionarii cu domiciliul in Israel, acestea reprezentind situatii care fac obiectul unor prevederi distincte. De asemenea, clientii Banc Post, pensionari ai sistemului public de pensii care au domiciliul in strainatate, isi vor putea incasa drepturile cuvenite potrivit procedurii utilizate pina in prezent, pe baza procurii speciale prevazute in normele de aplicare a Legii 19/2000 privind sistemul public de pensii si alte drepturi de asigurari sociale", ne-a precizat Sorin Enache, director executiv al CJP Braila.
Incepind cu luna octombrie, taloanele de plata a drepturilor de pensie nu vor mai fi distribuite de Banc Post, respectiv CEC, aceasta operatiune urmind sa fie efectuata lunar de catre CJP Braila, prin intermediul CN Posta Romana SA, indiferent de modalitatea de plata pentru care s-a optat.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii