Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pedofil in boxa acuzatilor

Arestat preventiv la jumatatea lunii noiembrie 2006, Laurentiu Pascal Marinceff, un impatimit al alcoolului in virsta de 30 de ani, a fost pus oficial sub acuzatie si deferit justitiei, sub doua capete de acuzare deosebit de grave: viol asupra unui minor si tilharie. Pedofilul, care risca intre 10 si 25 de ani de puscarie, l-a jefuit si l-a obligat pe un vecin de bloc, de numai 11 ani, sa-l satisfaca oral, la sfirsitul lunii martie anul trecut. Violatorul a mai batjocorit un copil, in septembrie 2006, dupa ce l-a momit cu 10 lei, dindu-se drept ziarist la un ziar local. Nemernicia s-a petrecut in Cimitirul "Sf. Constantin", chiar deasupra unui loc de veci. Oamenii legii spun ca agresorul sexual a recunoscut savirsirea faptelor.
Primul copil cazut in mina lui "Pedala" a fost Emanuel P., in virsta de 11 ani, un copil care locuieste in acelasi bloc cu pedofilul. Potrivit dosarului penal pus la punct de procurorul Butnaru, de la Parchetul de pe linga Tribunalul Braila, la inceputul lunii martie 2006, minorul i-a furat bunicii suma de 1.270 lei, pe care aceasta o pusese deoparte, pentru "zile negre". Initial, el a pastrat banii in casa, laudindu-se pe la copii cu "isprava" pe care-o facuse. Ulterior, mai precis in ziua de 4 martie 2006, s-a decis sa-si cumpere o bicicleta. Pe la prinz, pustiul - care se afla in zona bazarului de la Piata Mare - a avut ghinionul sa dea nas in nas cu Laurentiu Pascal Marinceff. Agresorul, care stia ca vecinul are bani, l-a amenintat pe acesta cu bataia, reusind astfel sa-l jefuiasca.
Pe data de 30 martie 2006, spun anchetatorii, Emanuel P. se intorcea de la scoala. In jurul orei 12.00, el se afla la intersectia B-dul Dorobanti - str. 1 Decembrie 1918, cind a dat cu ochii de "Pedala". Beat mort, acesta avea chef de sex. Desi copilul a incercat sa-l evite, agresorul a reusit sa-l ajunga din urma linga restaurantul "Matteo", dupa care l-a prins de mina si l-a dus intr-o scara de bloc. Acolo, el l-a apucat de umeri, l-a asezat in genunchi si l-a obligat sa faca sex oral. Actul sexual nu a fost consumat, insa la plecare, violatorul i-a spus copilului sa-si tina gura, ca altfel o sa ia bataie. Pe parcursul anchetei, victima a fost examinata de psihiatru, constatindu-se ca "nu are capacitatea psihica necesara intelegerii actiunilor sale si a consecintelor". Cu atit mai mult, inculpatul n-ar fi trebuit sa-l abuzeze.
Pe 14 septembrie 2006, pedofilul s-a decis sa mearga prin oras, ca sa "agate" un copil, pe care sa-l violeze. Potrivit acuzarii, ca sa aiba succes, el s-a "deghizat" in ziarist. Si-a agatat un aparat foto si un telefon mobil de git, apoi a purces in cartierul Viziru III. Acolo, mai precis in spatele blocului A3, Pascal Marinceff a observat un grup de copii. Prezentindu-se drept "reporter", el le-a spus acestora ca vrea sa faca poze gunoaielor din oras, pentru a realiza un reportaj, si ca are nevoie de un "ghid". Dintre toti, minorul Claudiu D. I., in virsta de 11 ani, a fost de acord sa-l insoteasca, falsul ziarist promitindu-i 10 lei. De la "Caporalul Musat", pedofilul si victima au ajuns la benzinaria "Lukoil" si, de acolo, la Spitalul "Sf. Spiridon", Parcul Monument si, in final, la Cimitirul "Sf. Constantin". Dupa ce-au sarit gardul cimitirului, agresorul l-a dus pe copil vreo 50 de metri printre morminte, ca sa caute un loc mai ferit. Ajuns deasupra unui loc de veci, el i-a spus victimei ca vrea sa fac sex anal cu ea si ca, daca se opune sau tipa, o s-o stringa de git. Dupa consumarea actului sexual, "Pedala" a lasat baiatul sa plece, nu inainte de a-l ameninta din nou. Dupa sesizarea Politiei si declansarea unor ample investigatii, pentru prinderea violatorului pedofil, Claudiu D. I. a fost examinat de medicul legist, acesta constatind leziuni ce atesta ca a fost supus abuzului sexual. Pedofilul a fost capturat in luna noiembrie, pe numele lui fiind emis mandat de arestare preventiva.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii