Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE: Senatorul Ion Rotaru a confirmat că a contractat virusul COVID-19

* acesta se află internat în București, la Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Dr. Matei Balș, de marțea trecută, 21 iulie * Rotaru a afirmat că se simte bine și că așteaptă rezultatul testului pentru a vedea dacă mai are coronavirus sau poate fi externat  

 

Președintele PSD Brăila, senatorul Ion Rotaru este infectat cu COVID-19. Deși inițial au apărut informații pe surse, cum că acesta ar avea coronavirus, însă niciunul dintre colegii săi de partid nu ne-au confirmat, Rotaru ne-a contactat personal pentru a confirma. Senatorul a povestit că s-a testat în privat pe 16 iulie, deoarece urma să plece alături de soția sa în Germania, iar rezultatul a venit abia marți, 21 iulie. Din păcate, testul a fost pozitiv în cazul său, a povestit Rotaru, astfel că s-a internat la București, în cadru Institutului Național de Boli Infecțioase Prof. Dr. Matei Balș. Rotaru a precizat că nu s-a simțit foarte rău în tot acest timp, că medicii și personalul de acolo s-au purtat excelent cu toți pacienții, astfel că a ținut să le mulțumească, dar a făcut și anunțul că aștepta rezultatul unui test recent, pentru a vedea dacă mai are COVID-19 sau nu, situație în care ar putea fi externat.

”Este o realitate, nu știu de unde e zvonul, pentru că nu m-a întrebat nimeni. Celui care mă întreabă, eu îi răspund. Da, este adevărat. Eu, joia cealaltă am făcut un test, voluntar, împreună cu soția, pentru că trebuia să plecăm în Germania la un eveniment. Ne-am făcut la Synevo testul. Dar a venit foarte târziu, după vreo cinci zile. Am fost joi și noi am primit abia marțea trecută rezultatul. Întâmplarea face că eu am ieșit pozitiv, soția negativ. Eu eram la București când am primit rezultatul. Eram cu comisia cu sparanghelul. Am primit rezultatul, m-am grăbit la Balș cu rezultatul, m-am internat pentru câteva zile. Dar mă simt bine. Nu sunt probleme deosebite. Am făcut și ceva tratament aici și acum aștept. De aceea nu v-am răspuns mai devreme, fiindcă aștept rezultatul testului, să vedem cu iese astăzi. Eu nu am avut probleme, nu am avut lucruri deosebite. Mă simt bine la momentul ăsta. Să vedem rezultatul și în funcție de asta teoretic aș putea chiar să plec acasă. Dar încă mai aștept rezultatul testului. Asta este toată povestea. Nimic spectaculos și nimic așa de ținut pe după perdea. În altă ordine de idei, vreau să spun că am fost - ca toți pacienții de aici -, tratat cu o atenție deosebită a personalului. E valabil pentru toți pacienții. De altfel, e o aplicare serioasă a întregului personalului medicilor. Deci din punctul ăsta de vedere am constatat că lucrurile funcționează fără niciun fel de problemă. Acum, la test poate să mai iasă povestea asta, dar el să fie negativat. În sensul că virusul nu mai are forța sau capacitatea de a produce avarii. Teoretic, dacă ar ieși pozitiv, ar trebui să mai stau câteva zile în izolare, dacă ar ieși negativ ar fi închis subiectul. Și din punctul ăsta de vedere va trebui să vedem ce spun medicii, cărora le mulțumesc anticipat cu prilejul ăsta”, a declarat Rotaru.

 

 

Știrea inițială: PE SURSE: senatorul PSD Ion Rotaru, infectat cu COVID-19

 

* președintele PSD Brăila, senatorul Ion Rotaru ar putea fi infectat cu noul coronavirus * din păcate, acesta nu a putut fi contactat pentru a confirma sau infirma informația * președintele executiv al PSD Brăila, fostul primar Aurel Simionescu a precizat că nu a mai vorbit cu Rotaru de vreo săptămână, astfel că nu poate să confirme zvonurile * acesta a adăugat totuși că Rotaru a fost la mare

 

 

Potrivit unor surse, președintele PSD Brăila, senatorul Ion Rotaru s-ar fi infectat cu noul coronavirus. Redactorii ”Obiectiv - Vocea Brăilei” au încercat să ia legătura cu șeful organizației județene a PSD, însă acesta le-a transmis un sms că nu poate vorbi. Am discutat totuși cu președintele executiv al social-democraților brăileni, fostul primar Aurel Simionescu, dar care, din păcate, nu ne-a putut lămuri în legătură cu această chestiune. Simionescu a punctat că nu ne poate confirma sau infirma dacă Rotaru a contractat virusul COVID-19, deoarece nu a mai vorbit cu senatorul de câteva zile. Simionescu ne-a punctat că Rotaru a fost săptămâna trecută la mare, astfel că nu a dorit să îl deranjeze din concediu. Trebuie totuși subliniat că Simionescu nu s-a arătat foarte surprins de informație.

Nici primarul Marian Dragomir nu ne-a putut confirma dacă Ion Rotaru este infectat cu COVID-19, precizând că nu a mai discutat în ultima vreme cu senatorul. La rândul său, președintele CJ Brăila, Francisk Chiriac a afirmat că nu știe dacă Rotaru este infectat cu noul coronavirus sau nu, pentru că nu a mai discutat de vreo 10 zile cu acesta, însă a punctat că într-adevăr sunt voci care susțin că ar avea virusul, în timp ce alții infirmă acest lucru.

Dacă este așa îi dorim sănătate senatorului Rotaru, dacă nu, așteptăm să ne contacteze și să nege informația care, sincer, circulă intens în Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii