Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pastila cu venin

* Un profesor galatean a fost batut la Braila, in tramvai, pentru ca nu s-a lasat buzunarit in prealabil. Pai, e bine. Daca era profesor brailean, intii era batut, iar apoi buzunarit.

* Unele dintre cele mai bune spectacole de teatru se vor juca la Braila, cu prilejul Festivalului "Zile si Nopti de Teatru European". Pe multi braileni, insa, nu-i mai impresioneaza cu nimic chestia asta; de ani buni, in fiecare zi, se joaca niste teatru extraordinar la Palatul Administrativ.

* Daca Lungu planta panselute, Cibu pune numai iarba - se pling unii. Cibu protejeaza ciinii comunitari - se pling altii. E foarte adevarat: Cibu nu-si face treaba bine la aceste capitole; trebuia sa planteze cit mai multi pomi, pentru a avea asistatii sociali de unde sa taie frunze la ciini.

* O fetita gasita pe strada a fost inapoiata, de Protectia Copilului, familiei care nu are casa si doarme sub cerul liber. O masura cit se poate de fireasca, dat fiind ce frumos se vad stelele noaptea, sub cerul liber. Protectia Copilului s-a gindit cu siguranta ca, in alte cazuri mai nefericite, o gramada de parinti se chinuie sa le lipeasca, pe pereti, copiilor, stele fosforescente care sa lumineze noaptea.

* Florin Chilian le-a cintat despre termopane detinutilor din Penitenciarul Tichilesti. Asta pentru ca termopanele se fura mai greu.

* Primarul Galatiului e atit de convins ca Braila "exporta" maidanezi in municipiul vecin, incit e hotarit sa dea foc oricarei masini cu numere de Braila, pe care o va prinde ca transporta ciini vagabonzi. Noi, de fapt, punem pariu ca in masina aia de care vorbeste primarul Dumitru Nicolae sint doar niste javre de pe aici, care doar se plimba prin Galati.

* Viceprimarul Tilea promite ca va face instructie cu sefii asociatiilor de proprietari. Pentru aceasta, sefii asociatiilor vor trebui sa traga niste tunuri.

* Tot viceprimarul Tilea a lansat ideea ca politistii comunitari sa fie dotati cu motoscutere. Buna idee, mai ales ca pentru astea politistii nu trebuie sa se chinuie sa mai invete pentru carnet.

* Tot mai multi politicieni sustin ca nu au colaborat cu Securitatea. Mai ales ca ei nu au nici o vina ca Securitatea a colaborat cu ei.

* In mai multe localitati au avut loc spectacole de teatru de papusi, pentru ca brailenii sa fie instruiti in lupta impotriva gripei aviare. Asta deoarece, atunci cind apare "aviara", autoritatile se comporta ca niste momii.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii