Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Panarama in Hipodrom

Locatarii din cartierul Hipodrom au fost terorizati, simbata noaptea, de sase tineri cu virste cuprinse intre 18 si 20 de ani, care au consumat bauturi alcoolice apoi au inceput sa strige in gura mare, fara a se gindi la cei din jur. Pentru a-i linisti a fost nevoie de interventia jandarmilor care au fost sesizati in jurul orei 1.30, de un cetatean care nu a mai suportat scandalul.
"O patrula de jandarmi, care se afla in zona cartierului Hipodrom, a depistat un grup de sase tineri, care deranjau linistea publica prin diferite strigate. Dupa ce au consumat bauturi alcoolice pe str. Pietatii, au inceput sa strige si sa produca diferite zgomote de natura sa tulbure linistea locuitorilor din zona. Pentru fapta lor, tinerii au fost sanctionati contraventional cu amenzi, conform Legii 61/1991 republicata si au fost somati sa paraseasca acea zona", a precizat sg. maj. Sorin Neftode din cadrul Compartimentului Relatii Publice al Inspectoratului Judetean de Jandarmi Braila.
De asemenea, alti doi tineri din acelasi cartier, George S., de 19 ani si Mircea B., de 18 ani, au fost depistati de jandarmi in scara unui bloc, unde tulburau linistea locatarilor prin zgomote si strigate.
Categorie articol: 

Comentarii