Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Păvăloiu: «McDonald's Brăila va fi un restaurant fenomenal»

• fostul consilier municipal PPDD/UNPR, ex-preşedinte PER Brăila, Cosmin Păvăloiu, a anunţat, recent, că va face parte din echipa managerială care va deschide restaurantul McDonald's în oraşul nostru • acesta susţine că încă este într-o perioadă de pregătiri • Păvăloiu consideră că deschiderea McDonald's la Brăila vine cu o serie de beneficii • mai mult, acesta a prezentat câteva dintre dotările de ultimă generaţie pe care locaţia din zona Barieră le va avea

 

Consilier municipal PPDD/UNPR în mandatul 2012-2016, ex-preşedinte al organizaţiei judeţene PER, Cosmin Păvăloiu face mai nou parte din echipa managerială care va inaugura restaurantul McDonald's în Brăila. Acesta a dat de veste printr-o postare ce a apărut pe reţelele de socializare. Este vorba despre o fotografie în care apare alături de sigla francizei, însoţită de mesajul: “Nou capitol. McDonald's”.

Contactat de redactorii “Obiectiv - Vocea Brăilei”, acesta a precizat că momentan se află într-o perioadă de training în cadrul companiei, dar a confirmat că a fost selectat în echipa managerială care va deschide restaurantul fast-food din zona Barieră.

“Da, fac parte din echipa managerială care va deschide Restaurantul McDonald's Brăila. O să avem suport de la alte restaurante, pentru că suntem la început, fără experienţă - e prima dată când deschidem un restaurant -, dar după aceea, dacă lucrurile vor decurge bine sper să ocup această poziţie. Am aplicat pe E-jobs pentru restaurantul din Brăila. Au dat anunţul acolo. Căutau manager trainee. Este foarte interesant. Înseamnă că am parte de un program de învăţare accelerată. Trec prin toate etapele: de la lucrător la manager, apoi la toate noţiunile de manageriat. Asta se întâmplă înainte de deschiderea restaurantului. Am făcut practică la Buzău. Acum sunt la Bucureşti, am absolvit cursul 1 din primele etape manageriale. O să mai am în octombrie încă unul. Dar aici tot timpul te perfecţionezi. Devii store manager, după aceea consultant şi tot mai mare. Compania promovează. La inaugurarea restaurantului din Brăila vom fi mai mulţi. Suntem deocamdată o grupă de 8 manageri. Dintre noi, unul va fi ales store manager, deci cel mai mare. Iar ceilalţi vor fi first, second. Şi se vor angaja după aceea alţi manageri. Dar noi vom deschide restaurantul la Brăila, probabil în noiembrie, nu se ştie sigur. Oricum, se lucrează intens”, a declarat Păvăloiu.

Acesta a ţinut să precizeze că venirea McDonald's la Brăila este un lucru foarte bun din punctul său de vedere, nu numai pentru că un asemenea restaurant a fost aşteptat mai bine de 20 de ani, dar şi pentru că va crea locuri de muncă, va aduce mai mulţi bani la buget şi va moderniza considerabil zona Barieră.

 

Păvăloiu susţine că McDonald's vine cu tehnologie de ultimă generaţie

Mergând pe aceeaşi linie, fostul consilier municipal a ţinut să precizeze câteva detalii privind modul în care va fi dotat restaurantul ce se va deschide în curând la Brăila.

“Va fi o experienţă minunată. O să fie un restaurant fenomenal, care o să aibă «experience of the future». Deci clienţii vor avea parte de lucruri deosebite. Vor fi serviţi foarte rapid, produsele vor fi de cea mai bună calitate, o să avem acele chioşcuri unde se va da comanda de pe un display. Clientul nu va trebui neapărat să se ducă la casă. Acesta va sta în faţa unui aparat ca un bancomat şi îşi va da singur comanda de acolo. Are opţiunea de a plăti direct cu cardul, sau opţiunea să trimită comanda şi să plătească la case. Va fi un restaurant minunat, care are standarde de calitate şi de siguranţă alimentară. Aici se respectă standardele mai ceva ca într-un spital. Şi nu vorbesc despre spitalele din România. O să aibă şi loc de joacă pentru copii. Aceştia vor avea parte de multe surprize. O să fie nou, din start cu drive-through. Clientul o să fie foarte mulţumit. Timpii de aşteptare vor fi foarte mici. Pentru Brăila un restaurant tip fast-food de genul acesta eu zic că va fi de bun augur. Vă spun sincer, la ora 23:00, dacă sunt în oraş vreau să mănânc şi eu ceva. Toate bucătăriile la toate restaurantele din Brăila sunt închise la acea oră. La McDonald's nu se pune problema. Va avea un program, este adevărat, dar drive-ul va fi permanent, va fi non stop”, a declarat Păvăloiu.

Mai mult, sursa citată a dorit să puncteze că la Buzău restaurantul fast-food are 123 de angajaţi, la fel ca majoritatea din ţară, prin urmare şi la Brăila numărul de posturi ce se vor crea va fi mai mare decât cel anunţat până acum (50 de posturi).

 

Ce a făcut Păvăloiu după încheierea mandatului şi ce planuri are

Întrebat ce a făcut după ce şi-a încheiat mandatul de consilier municipal în vara anului 2016, Cosmin Păvăloiu a afirmat că a activat o perioadă ca preşedinte PER Brăila, după care a decis să ia o pauză de la zona politică şi să se concentreze pe carieră.

“După CLM am fost preşedinte la Partidul Ecologist. Dar după aceea am luat o pauză şi mi-am văzut de carieră. Adică am vrut să îmi relansez cariera. M-am chinuit, ca să zic aşa, cu mica mea afacere. E destul de greu în Brăila cu afacerile mici. Am căutat să îmi relansez cariera la o firmă mare. Şi din fericire am întâlnit McDonald's. Şi vreau să zic, nu că este una dintre cele mai mari companii din România, ci chiar din lume. Vorbim de un nivel fenomenal al cifrei de afaceri, al angajaţilor, al resurselor. De firma mea deocamdată se ocupă cei din familie”, a declarat Păvăloiu.

Chiar şi aşa, acesta a ţinut să puncteze că nu vrea să se despartă complet de scena politico-administrativă şi că, deşi nu mai activează momentan în niciun partid, are de gând să revină în prim-plan pentru alegerile din 2020.

“Deocamdată am luat o pauză, dar cu siguranţă mă voi reîntoarce în politică. Nu ştiu unde, dar mă voi întoarce. Voi pregăti o întoarcere spectaculoasă, ca să zic aşa, pentru alegerile din 2020 fiindcă îmi vine greu să stau aşa pe margine şi să văd lucrurile trecând pe lângă mine. Asta, ţinând cont că înainte am putut să mă implic. Ştiţi că atunci când am fost consilier, cât de mic am fost, cum am putut eu, m-am implicat puţin acolo”, a conchis sursa citată.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii