Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Oaspeţi de rang înalt şi-au anunţat prezenţa la Târgul Naţional AgriCultura

• premierul Mihai Tudose, ministrul Agriculturii Petre Daea, preşedintele Camerei de Comerţ a României sunt printre oficialii care şi-au anunţat prezenţa la eveniment • peste 50 de firme vor avea standuri de prezentare la târgul anual de agricultură de la Brăila

 

Premierul Mihai Tudose şi ministrul Agriculturii, Petre Daea, şi-au anunţat prezenţa la deschiderea oficială a ediţiei cu numărul XXI a târgului anual AgriCultura, organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Brăila în perioada 28 septembrie – 1 octombrie. Cei doi oficiali au transmis totuşi organizatorului că doar în cazul în care pe agenda de lucru a Guvernului apar evenimente stringente, nu vor putea veni la eveniment, context în care vor trimite la târg reprezentanţi din partea instituţiilor pe care le conduc. De asemenea, pe lista invitaţilor VIP se mai află preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României, Mihai Dărăban, precum şi secretarul organizaţiei, Traian Caramanian, alături de reprezentanţii autorităţilor locale. 

Deschiderea oficială este anunţată pentru joi, 28 septembrie, ora 11.00, pe platforma complexului comercial Brăila Mall.

“Vor fi prezente 53 de firme participante care vor expune utilaje agricole şi instalaţii pentru irigat, material săditor, substanţe pentru fertilizarea şi protecţia plantelor, se vor prezenta tehnologii de ultimă generaţie aplicabile în agricultura de performanţă, vor fi prezenţi horticultori, specialişti din domeniul cercetării – dezvoltării, meşteşugari, dealeri de maşini de teren şi de transport mărfuri. Participă, de asemenea, asociaţii şi cooperative agricole, bănci, dar şi firme din domeniul HoReCa”, ne-a declarat preşedintele CCIA Brăila, Ştefan Fusea.

De asemenea, sursa citată a precizat că din programul târgului mai fac parte următoarele evenimente conexe: conferinţa de specialitate pe teme de interes pentru fermieri, informaţii finanţări şi alte forme de sprijin pe programe naţionale şi europene, prezentări de firme şi produse, întâlniri ale asociaţiilor de producători agricoli, lansarea ediţiei XXI a Catalogului Târgului. Pe toată perioada evenimentului, se va desfăşura un program artistic cu ansambluri populare şi cântăreţi de muzică populară.
Categorie articol: 

Comentarii