Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Oameni cu suflet mare il ajuta pe Vladut

In urma articolului "Impreuna, il putem ajuta pe Vladut" in care scriam despre un baietel in virsta de 8 ani, bolnav de "retinoblastom" si "osteosarcom anatomopatologic al inelului femural sting" (cancer osos la nivelul bazinului) care, pentru a-i fi salvata viata, are nevoie de inserarea unei proteze extensibile, fabricata in Statele Unite, braileni cu suflet mare au oferit familiei baiatului ajutor financiar. Parintii lui Vladut au reusit, astfel, sa stringa o parte din banii necesari achizitionarii protezei, costul acesteia fiind de 32.000 euro.
Angajatii Serviciului Roman de Informatii - Sectia Judeteana de Informatii Braila, i-au oferit baiatului 13 milioane lei. Si cadrele Penitenciarului de Minori si Tineri de la Tichilesti au strins, pentru Vladut, suma de 1.780.000 lei. Teodor Hutu, auzind povestea pustiului, i-a donat suma de 10 milioane lei vechi, la fel ca si ziarul "Obiectiv".
Femeia ne-a povestit ca Vladut a avut un puternic sprijin moral, in acele clipe de mare cumpana, din partea colegilor si a invatatoarei, care l-au sustinut si il sustin in continuare atit moral, cit si material.
In contul RO54BRDE090SV02373230900 RON, deschis la Banca Romana de Dezvoltare, filiala Braila, suma depusa de oameni care au dorit sa il ajute pe Vladut a ajuns la 164 milioane lei vechi si 500 euro. De asemenea si colegele Marianei Balanica, ce lucreaza in prezent in strainatate, au strins pentru baiat 500 de euro.
Mariana si Constantin Balanica, impresionati de gestul acestor oameni care nu au ezitat sa intinda o mina de ajutor, multumesc tuturor celor ce nu au ramas indiferenti in fata bolii care s-a abatut asupra fiului lor: colegilor de serviciu, colegilor de clasa si de scoala ai lui Vladut, vecinilor si tuturor celor care le sint alaturi in efortul de a stringe suma necesara achizitionarii protezei pentru Vladut. In acest context, facem un nou apel catre toti brailenii cu dare de mina, caci mai este nevoie inca de multi bani pentru a-i salva viata micului Vladut.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii