Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Numărul brăilenilor internați în spital cu COVID 19 a ajuns la 8

Numărul brăilenilor internați în spital cu COVID 19 a început din nou să urce, ajungând la 8, a anunțat prefectul Cătălin Boboc. Ieri erau cinci brăileni infectați, potrivit raportărilor primite de la Prefectură.

Tot prefectul a anunțat că dintre noile infectări, un număr important provine de la Direcția Strategii a Primăriei Brăila, unde se desfășoară în acest moment o anchetă epidemiologică. ”Rezultatele preliminare ale anchetei epidemiologice efectuate la Directia de Strategii a Primăriei Municipiului Braăla arată astfel: 17 persoane au fost izolate la domiciliu, împreună cu familiile. Au fost recoltate inițal probe de la 5 pacienți, 4 având rezultat pozitiv, iar unul negativ. Ca urmare a confirmării in cazul primilor patru, au mai fost recoltate alte trei probe, ale căror rezultate vor fi comunicate in cursul zilei de astăzi. In funcție de rezultate, se vor stabili urmatoarele măsuri”.

De la începutul pandemiei, numărul total al brăilenilor infectați a ajuns la 30. Dintre aceștia, 22 s-au vindecat și au fost externați din spital, fiind o perioadă de circa două săptămâni în care la Brăila nu s-a mai raportat niciun caz. Situația a început să se schimbe din data de 15 mai, când a apărut un caz la Făurei, iar pe parcursul acestei săptămâni numărul infectărilor a crescut, câțiva pacienți provenind din zona comunei Cireșu, iar restul din cadrul Direcției Strategii a Primăriei.
Categorie articol: 

Comentarii