Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Noul Mers al Trenurilor pentru Gara CFR Brăila

• primul tren spre Bucureşti este de rang InterRegio şi pleacă la 5.35 • trenul spre Braşov circulă la aceeaşi oră: plecarea din Brăila este la ora 07.25, iar la întoarcere garează la ora 22.09

 

CFR Călători a trecut deja la Noul Plan de Mers al Trenurilor, valabil până în decembrie 2020, iar aşa cum v-am obişnuit, şi în acest an cotidianul “Obiectiv Vocea Brăilei” vă prezintă noul orar de circulaţie pe calea ferată, pentru staţiile Brăila, Barboşi, Făurei şi Galaţi.

După cum a explicat compania, oferta de transport feroviar de pasageri a fost adaptată la cerinţele pieţei de călători. De exemplu, în această iarnă, au fost reintroduse Trenurile Zăpezii, către cele mai căutate destinaţii turistice montane din ţară. De asemenea, în perioada estivală va veni rândul Trenurilor Soarelui care vor asigura legătura cu litoralul românesc.

În ediţia de astăzi vă prezentăm tabloul de garare trenuri în staţia Brăila (plecări - sosiri), urmând ca, în următoarele ediţii, să publicăm şi pentru celelalte staţii CFR menţionate anterior.

Astfel, tabloul de garări aflat în vigoare cuprinde 13 trenuri (inclusiv cele cu caracter facultativ) de rang Regio - în general pe relaţia Galaţi - Făurei şi Galaţi - Buzău şi retur, plus 17 de rang InterRegio pe relaţiile Galaţi - Bucureşti Nord, Galaţi - Braşov, Galaţi - Constanţa (în perioada estivală) şi Mangalia - Iaşi.

Pentru cei interesaţi, primul tren spre Bucureşti, de rang IR, pleacă la ora 05.35 din staţia Brăila, iar la întoarcere ultimul tren dinspre capitală va ajunge la 21.42, cu 8 minute mai devreme decât în vechiul orar.

Trenul de Braşov (IR 1732) trece prin Gara CFR cam la aceeaşi oră cu care călătorii s-au obişnuit: sosire la 07.25, cu o perioadă de staţionare de 2 minute, faţă de 07.24 ora sosirii conform vechiului orar. De asemenea, prin noul Mers al Trenurilor, în perioada estivală, se va realiza legătura directă a oraşelor Galaţi, Brăila, Ianca şi Făurei cu litoralul, mai precis cu oraşul Constanţa, prin trenul InterRegio 1970 cu plecare din Brăila la 06.13, iar la întoarcere IR 1971, cu sosire în Brăila la ora 21.21.

CFR Călători a comunicat că va menţine ofertele comerciale prin care acordă reduceri la transportul feroviar atât intern cât şi în cel internaţional. Distribuţia de bilete se va asigura prin canalele existente: on-line, staţii şi agenţii, automate de vânzare.

Pentru cei interesaţi, broşura “Mersul Trenurilor de Călători 2019 - 2020” poate fi achiziţionată din principalele staţii şi agenţii CFR din Bucureşti şi din ţară. Deoarece conţinutul poate fi updatat, CFR îndeamnă totuşi călătorii să solicite informaţii cu privire la mersul trenurilor de la staţiile şi agenţiile CFR, sau să acceseze site-ul www.cfrcalatori.ro, înainte să-şi programeze călătoria.

Tabelul cu noul mers al trenurilor poate fi găsit în ediţia print a cotidianului Obiectiv Vocea Brăilei, în pagina 4 .
Categorie articol: 

Comentarii