Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Noi posturi de medici ocupate la Brăila

Treisprezece medici rezidenţi şi-au câştigat dreptul de a profesa în spitalele din Brăila. Medicii au fost confirmaţi pe post în urma promovării examenului de rezidenţiat din 23 noiembrie 2014.
Pentru această sesiune, la nivelul judeţului nostru, au fost disponibile 13 posturi pentru rezidenţi, dintre care 6 au fost solicitate de către Spitalul de Psihiatrie "Sf. Pantelimon", respectiv 5 pentru domeniul Medicină - Psihiatrie şi un loc pentru Farmacie, iar 7 posturi au fost cerute de către Spitalul orăşenesc Făurei, toate fiind pe specializarea Medicină. "În urma promovării concursului de rezidenţiat din 23 noiembrie 2014, au fost confirmaţi următorii rezidenţi pe post. Unul la Farmacie clinică la Spitalul de Psihiatrie Sf. Pantelimon Brăila, 5- Psihiatrie, la Spitalul de Psihiatrie Sf. Pantelimon Brăila, unul la ORL la Spitalul Orăşenesc Făurei,
unul la ATI la Spitalul Orăşenesc Făurei, tot aici au fost ocupate
şi posturile pe Reumatologie(1 post), Reabilitare medicală (1 post) Medicină de urgenţă (1post) şi Medicină internă (2 posturi)", a declarat într-un comunicat de presă, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Brăila, dr. Andreia Gavrilescu.
În urma sesiunii extraordinare de rezidenţiat din luna iunie a anului trecut, spitalele din Brăila au încadrat pe posturile rămase libere în urma concursului de rezidenţiat din 17 noiembrie 2013, 4 medici, toţi pe domeniul medical.

 
Categorie articol: 

Comentarii