Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Noi locuri de muncă în Brăila oferite de o firmă cu capital italian

• anunţul a fost făcut de primarul municipiului, care vede investiţia societăţii la Brăila ca fiind una benefică • pe lângă faptul că dezvoltă Zona Liberă, firma oferă locuri de muncă într-un sector de activitate diferit de ceea ce există deja în zona respectivă • se caută, printre altele, operator utilaje producţie, trefilator, maşinist cuie, operator cuptor tratament termic, lăcătuş întreţinere şi reparaţii, strungar

 

O nouă societate privată anunţă că face angajări la Brăila. Anunţul a fost făcut de primarul municipiului, Marian Dragomir, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută recent. Întrebat despre problemele economice pe care le întâmpină Yazaki, consecinţa fiind trimiterea în şomaj tehnic a 2.000 de angajaţi, Dragomir a declarat că nu cunoaşte acest aspect, pentru că nu a fost informat de societate, dar un nou investitor face angajări.

“Foarte multe detalii nu vă pot da (despre şomajul tehnic la Yazaki - n.r.), deoarece conducerea companiei nu a comunicat cu noi acest lucru. Spuneau la un moment dat că vor să retehnologizeze şi să instaleze o linie nouă, pentru mai multă producţie şi că vor face angajări. Nu pot să vă dau mai multe detalii, în schimb vă pot spune că societatea «Nuova Trefo», cea care a cumpărat hala Celhart din perimetrul III al Zonei Libere Brăila, vrea să dezvolte zona. Cei de la societate angajează pe un alt sector de activitate, tot producţie, în Zona Liberă Brăila. Noi considerăm că este un plus acest lucru pentru că, pe lângă extinderea producţiei din Zona Liberă Brăila, vom avea şi mai multe locuri de muncă, dar şi un sector de activitate total diferit, o investiţie nouă pe care vor s-o facă în perioada următoare privind laminarea şi galvanizarea unor produse. E o societate cu capital italian. Aproximativ 60-70 de noi locuri de muncă vor fi create în primă fază, pe lângă cele existente deja acolo”, a fost declaraţia primarului Marian Dragomir.

Anunţurile de angajare date firma Nuova Trefo sunt disponibile şi pe site-urile de profil. Ultimele posturi anunţate sunt operator utilaje producţie, trefilator, maşinist cuie, operator cuptor tratament termic, lăcătuş întreţinere şi reparaţii, strungar şi inginer mecano-energetic. Societatea oferă tichete de masă, salariu motivant şi sporuri pentru munca prestată în timpul nopţii şi pentru munca suplimentară, potrivit anunţului.
Categorie articol: 

Comentarii