Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Noi controale pe linie Covid – 19. Poliţiştii au legitimat peste 900 de persoane și au controlat aproape 300 de vehicule

* la data de 3 noiembrie, s-a acţionat în locuri aglomerate pentru prevenirea răspândirii Covid – 19 şi au fost  aplicate 70 de amenzi în valoare totală 19.700 de lei * 34 de persoane  nu au respectat interdicțiile privind circulația persoanelor în afara locuinței în intervalul orar 23.00-05.00

 

 

 

Poliţiştii continuă acţiunile pentru prevenirea răspândirii virusului SARS – COV – 2. Numai în cursul zilei de joi, peste 900 de persoane au fost legitimate și controlate aproape 300 de vehicule. Peste 30 de persoane nu au respectat interdicţiile pe timp de noapte.

Astfel, la data de 3 noiembrie, poliţiştii brăileni, împreună cu jandarmi şi poliţişti locali, au continuat activitățile de verificare a gradului de respectare a prevederilor legale pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de Covid-19. Au fost desfăşurate 18 acțiuni punctuale vizând societăţi comerciale, precum marketuri şi supermarketuri, staţii de carburant, săli de jocuri de noroc, terase, pieţe și târguri, mijloace de transport în comun, cele cu regim de TAXI și care asigură transportul angajaților. În cadrul acţiunilor desfăşurate, forţele implicate au verificat 26 societăți comerciale, au legitimat 921 de persoane și au controlat  293 vehicule, 222 dintre acestea fiind mijloace de transport în comun, taxiuri şi mijloace care asigură transportul angajaţilor la locul de muncă.

Urmare a abaterilor constatate la nivel judeţean, au fost aplicate 70 de sancţiuni contravenţionale la Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu amenzi în valoare totală 19.700 de lei. Pentru nerespectarea măsurilor  privind purtarea corespunzătoare a măştii de protecție în mijloacele de transport, polițiştii brăileni şi polițiştii locali au sancţionat contravenţional 19 persoane, dintre care 2 șoferi și 17 pasageri, valoarea  amenzilor fiind de 3.000 de lei. Totodată, 34 de persoane care nu au respectat interdicțiile privind circulația în afara locuinței în intervalul orar 23.00-05.00, au fost sancționate contravențional cu amenzi în valoare totală de 13.200 de lei”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Aceste activități se vor desfășura și în perioada următoare, pe raza întregului județ.

Poliţiştii recomandă tuturor cetățenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție şi să nu se expună la riscuri.
Categorie articol: 

Comentarii