Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

NATIONAL: Soţia patronului firmei Aldis Călăraşi va fi transportată la Spitalul Floreasca din Capitală

Alina Naghi, soţia patronului firmei de mezeluri Aldis, care a murit duminică după-amiaza într-un accident nautic petrecut pe Braţul Borcea, va fi transportată la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, din cauza leziunilor multiple suferite, informează Realitatea TV.

Alina Naghi a fost iniţial dusă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Călăraşi, însă medicii au decis ca aceasta să fie transportată la Spitalul Floreasca, din cauza rănilor suferite în urma accidentului.

Patronul firmei de mezeluri Aldis Călăraşi, Gheorghe Naghi, a murit, duminică după-amiaza, iar soţia sa se află în stare gravă, după ce barca în care se aflau pe braţul Borcea a izbit violent malul, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Călăraşi, Ramona Tudor, la Realitatea TV.

Accidentul s-a produs în jurul orei 17.00. Din primele cercetări ale poliţiştilor a reieşit că barca în care se aflau cei doi se deplasa pe Braţul Borcea, dinspre Portul Călăraşi către zona Chiciu, iar la un moment dat ambarcaţiunea a ieşit de pe luciul apei şi s-a lovit de mal, în apropierea intersecţiei dintre Braţul Borcea şi Canalul Siderurgic.

Patronul firmei Aldis, în vârstă de 59 de ani, a murit pe loc, iar soţia acestuia a fost transportată în stare gravă la spital.

"Poliţiştii vor face o cercetare la faţa locului, se fac măsurători şi se iau probe. Probabil se va face şi o expertiză a bărcii. Era o ambarcaţiune cu două locuri cu un motor puternic, de 240 de cai putere", a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Călăraşi.

Reprezentanţii poliţiei iau în calcul mai multe variante care ar fi dus la producerea incidentului, printre care viteza excesivă sau o afecţiune a lui Gheorghe Naghi care nu i-ar mai fi permis să manevreze barca.

Omul de afaceri George Naghi avea o avere estimată la circa 28 de milioane de euro în 2010
Categorie articol: 

Comentarii