Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

NATIONAL: O femeie de 86 de ani din Braşov a fost rănită într-o explozie produsă în locuinţa sa

O femeie de 86 de ani a fost rănită, joi dimineaţă, după ce garsoniera în care locuia a fost zguduită de o explozie, produsă cel mai probabil din cauza unei acumulări de gaze, transmite corespondentul NewsIn.

În urma exploziei femeia a suferit arsuri pe circa 15% din suprafaţa corpului, în special la nivelul feţei şi membrelor, fiind transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov de către un echipaj SMURD.

„Garsoniera situată la parterul unei case din centrul oraşului, a fost zguduită de explozie puţin după ora 6.00. Nu a fost nevoie de intervenţia pompierilor, explozia nefiind urmată de un incendiu. În urma exploziei, o femeie în vîrstă de 86 de ani a fost rănită suferind arsuri pe 15% din suprafaţa corpului. În urma exploziei un perete al garsonierei a fost distrus, iar alţi doi pereţi s-au fisurat. Cauza exploziei va fi stabilită în urma cercetărilor care se fac la faţa locului, putînd fi vorba şi de o acumulare de gaze. Vecinii victimei au declarat că femeia obişnuia să se trezească foarte de dimineaţă şi să aprindă focu", a declarat locotenentul Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov.

La locul exploziei au sosit şi inspectorii de la Inspectoratul de Stat în Construcţii, care vor trebui să stabilească gradul de afectare a structurii de rezistenţă a clădirii în care s-a produs explozia.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii