Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

NATIONAL: Aproape 6.000 de amenzi şi 129 de permise ridicate pentru depăşirea vitezei legale în doar şase ore

Aproape 6.000 de şoferi au fost amendaţi şi alţi 129 au rămas fără permis de conducere, vineri, în doar şase ore, în urma unei acţiuni organizate de Direcţia Rutieră din IGPR, în colaborare cu inspectoratele judeţene de poliţie, DGPMB şi Secţia de Poliţie Autostrăzi, informează Poliţia Română.

Potrivit unui comunicat remis sâmbătă de Poliţia Română, Direcţia Rutieră, în colaborare structurile teritoriale din cadrul inspectoratelor judeţene de poliţie, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti şi Secţia de Poliţie Autostrăzi, au organizat, vineri, între orele 14.00 şi 20.00, o acţiune care a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză.

La acţiune au participat peste 1.360 de poliţişti, dintre care peste 1.000 de la stucturile de poliţie rutieră, restul poliţiştilor fiind de la formaţiunile de ordine publică.

Pe parcursul celor şase ore, radarele instalate de poliţişti au înregistrat aproape 6.000 de abateri de la normele legale de viteză. În 129 de cazuri, pentru depăşirea regimului legal de viteză au fost reţinute permisele de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii