Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

n padurea de pe malul Lacului Sarat continua sa se practice nudismul

Dezbracati de orice inhibitii si prejudecati. Asa s-au dovedit a fi cele citeva zeci de barbati, care faceau simbata nudism pe plaja neamenajata din statiunea Lacu Sarat. Nudistii au deja un loc al lor, intr-o zona de pe marginea lacului, si se aduna acolo cu zecile, mai ales la sfirsit de saptamina. Privelistea barbatilor goi nemultumeste insa pe cei veniti sa se bronzeze cu familia, si mai ales pe mamele care cred ca aceasta nu este o priveliste de dorit, pentru copiii lor. Nudistii considera insa ca este dreptul lor sa ocupe acel teritoriu, si si-l apara cu trupurile goale, ceea ce-i face pe multi dintre intrusi sa dea inapoi. Cind plaja se aglomereaza, insa, cei veniti mai tirziu nu au incotro si trebuie sa se apropie de zona “periculoasa”. La venirea jandarmilor, asa cum s-a intimplat si simbata, indivizii se grabesc sa-si traga slipurile pe ei. “Nu stiam ca nu avem voie sa facem plaja goi aici, azi e prima zi cind am venit, pe cuvintul meu! Am vazut ca in jurul meu, toata lumea poarta costume de baie, dar voiam sa ma dau cu namol peste tot. Bine, domnule, o sa port si eu slip, si daca nu, plec acasa, asta este!”, a declarat unul dintre pensionarii care se bronzau nud, jandarmilor.
“Ce-am facut, domnule, eu fac tratament aici, nu nudism! Eu am recomandare sa ma dau cu namol aici, la mijloc, deci daca imi pun slipul, nu mai are efect. Am spondiloza, sint bolnav! Stiu ca aici e plaja publica, dar noi stam acolo, intr-o parte, cum am iesit din apa, eu am intrat in tufele alea, nu ma vede nimeni. Si, la o adica, cine-i pune sa vina cu masina pina aici, nu pot sa stea mai incolo? Daca nu vor sa ne vada, sa nu se uite!”, a spus, furios, un alt nudist.
“Vad c-am gresit, domnule, vad c-am gresit , ma duc sa ma spal si ma imbrac. Am inteles ca nu se poate sta asa, ca sint copii in jur, vad c-am gresit. Nu o sa mai vin dezbracat, o sa stau cu slipul pe mine”, s-a aratat mai impaciuitor un alt barbat care facea plaja in costumul lui Adam.
Unii dintre cei aflati pe plaja le-au tinut partea nudistilor, in ideea ca nu este nimic rusinos sa apari, gol-pusca, printre cei care poarta costum de baie. “Va legati de niste oameni care nu deranjeaza cu nimic! Ce daca sint aici si copii mici? Oricum trebuie sa le facem educatia in privinta asta, de la o virsta frageda. Pe mine nu m-ar deranja daca as avea copii, si ar vedea asa ceva. Pina la urma, si ei au organe sexuale, si trebuie educati in sensul acesta!”, ne-a declarat, indignata, o tinara.
Femeile care aveau insa copii si erau cu ei pe plaja aveau insa o cu totul alta opinie: “Cind vin, nenorocitii, dimineata, ne gonesc de aici! Unde sa te duci, ca pe partea cealalta, pe plaja, este scump, nu ne permitem, si vrem si noi sa stam putin la soare, cu familia! Sa stea acasa ei, ca se face plaja, dar nu asa, in halul asta! Vii si tu cu barbatul, cu copiii, nu se poate, domnule, sa-i vezi goi-pusca si se mai si lafaie in fata ta, dar nu le e putina rusine? Niste porci, porci! Dar ce, e nevoie sa se bronzeze la… Ma tot uit dupa ei, poate se simt si se imbraca, dar nu le pasa. Dar ce, moare daca nu se da cu namol la fund, chiar asa?!”. “Eu as zice sa fie pus aici tot timpul un gardian, un paznic, ceva, si sa nu le mai permita sa se dezbrace in public. Te sfideaza, pur si simplu, ti se posteaza in fata, in fundul gol, ca sa te faca sa pleci de aici. Dar ce, e plaja lor? Ar trebui sa fie sanctionati mai des, sa se invete minte, ca sint niste nerusinati!”;
“Eu sint din Sibiu, am venit cu fata mea, care este studenta, sa facem niste tratamente cu namol, dar nici mie si nici ei nu ne place asa ceva. Chiar vrei sa mergi in partea aia a lacului, sa faci o baie, si nu poti de ei! E rusinos si ma mir ca nu se iau masuri. Eu stau aici de citeva ore, si chiar ma intrebam cum de nu vine nimeni sa-i intrebe de sanatate. Vad acum ca au aparut jandarmii. Foarte bine, sa-i amendeze, ca sa nu se mai dezbrace aici, de fata cu atita lume”.
“La sesizarea unor cetateni, am actionat in zona plajei neamenajate din statiunea Lacu Sarat, unde am depistat mai multe persoane care faceau nudism, deranjind pe cei din jurul lor. Persoanele respective au fost sanctionate cu amenda, iar noi vom continua controalele in aceasta zona, pentru a descuraja practicarea nudismului, in locurile publice”, ne-a declarat sergent major Valentin Negoita, din cadrul Jandarmeriei Braila.
Descinderile-surpriza ale jandarmilor, ca aceea de simbata, ii mai determina pe cei care vor sa faca plaja in costumul lui Adam sa-si tina slipul pe ei, pentru citeva zile, dupa care isi reiau baile de soare, la “nudul gol”
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii