Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Muschiulet" si "Taranu", trimisi in judecata pentru distrugerea unui autoturism "Cielo"

Anton Doru Nicolae, 30 de ani, zis "Muschiulet" si Catalin Sorin Musat, zis "Taranu", 21 de ani, au fost trimisi, ieri, in judecata, pentru vatamare corporala, distrugere si port ilegal de arma alba, respectiv distrugere. Cei doi au facut zob geamurile si parbrizul unui "Cielo" si l-au atacat si ranit pe un brailean, in toamna anului trecut. Victima a avut nevoie de 42 de zile de ingrijiri medicale si a declarat ca se va constitui parte civila in procesul penal.
Potrivit Parchetului de pe linga Judecatoria Braila, in seara zilei de 16 octombrie 2007, ora 22.00, Robert Mihaita P., zis "Lopatarul" a sesizat politia, reclamind faptul ca mai multi indivizi i-au provocat distrugeri autoturismului personal marca "Cielo" in timp ce se afla la semaforul de la Piata Concordia si ca unul dintre agresori l-a taiat la bratul sting. Din cercetari a reiesit ca, intr-adevar, in seara cu pricina, pe la 21.00, Ionut Alexandru Stoian, Anton Nicolae zis "Muschiulet", Catalin Musat zis "Taranu" si Alexandru Pirvu se aflau in autoturismul "Renault Trafic" BR-05-REN condus de Ion Sebastian Stoian, zis "Nelutu", cind au oprit la culoarea rosie a semaforului, pe Calea Calarasilor colt cu Mihai Bravu. Concomitent, pe banda I de mers, linga "Renault", a oprit "Cielo" cu numarul de inmatriculare BR-02-WZZ, condus de Robert P. Impreuna cu acesta, se mai aflau in masina Daniel Nicusor S., George P. si Marius Catalin B. De notat faptul ca trei dintre ocupantii autoturismului "Cielo" sint inculpati in dosarul atacului de la Pizzeria "Bella Italia", din decembrie anul trecut.
Anchetatorii spun ca, in acel moment, intre ocupantii celor doua autoturisme s-a declansat "o discutie neprincipiala" punctata cu expresii jignitoare. Mai mult, Daniel S. si George P. au coborit din "Cielo", amenintatori. Atunci, Anton Nicolae, Alexandru Pirvu si Catalin Musat au coborit din masina lor si s-au indreptat catre rivali. Nicolae a lovit cu minerul unui cutit geamul lateral dreapta al autoturismului "Cielo", apoi l-a injunghiat in bratul sting pe Robert Mihaita P. Concomitent, Catalin Musat a pus mina pe o lopata rabatabila si a distrus geamul din stinga fata al autoturismului "Cielo" si l-a lovit cu pumnii pe Marius B., care nici macar nu se implicase in incident. Alexandru Pirvu a pulverizat un spray lacrimogen in ochii adeversarilor. Totul a durat nuami 30 de secunde, pina s-a schimbat culoarea rosie a semaforului. In acest timp, precizeaza acuzarea, Ion Sebastian Stoian, zis "Nelutu" si fiul lui, Ionut, au preferat sa nu se amestece in scandal. Dimpotriva, "Nelutu" l-ar fi luat pe Musat pe sus si l-ar fi dus la masina, ca sa aplaneze conflictul. Atit acestia, cit si Pirvu au fost scosi de sub urmarire penala, pentru ca nu au participat la distrugerea masinii "Cielo". Pagubele pricinuite au fost de 844 lei. Cazul se va afla in atentia magistratilor judecatori.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii