Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

MOZAIC: Bon Jovi a concertat la Bucureşti în faţa a peste 50.000 de fani

Formaţia americană Bon Jovi a concertat, duminică seara, în Piaţa Constituţiei din Capitală în faţa a peste 50.000 de fani, care timp de aproximativ trei ore au cântat alături de idolii rock piese precum "Livin' On a Prayer", "Bad Medicine", "It's My Life" sau "Blaze of Glory".

Show-ul trupei Bon Jovi a început în jurul orei 20.00, pe o căldură molipsitoare parcă, în aplauzele a peste 50.000 de spectatori, mulţi dintre ei veniţi în Piaţa Constituţiei cu multe ore înainte de începerea spectacolului.

"Bună seara România! Bună seara Bucureşti! Fraţii şi surorile mele, vreau să fiţi alături de mine în această minunată seară şi să-mi arătaţi de ce sunteţi în stare", a fost salutul lui Jon Bon Jovi, care a apărut pe scenă îmbrăcat intr-o cămaşă bleu şi în pantaloni negri.

După piesa de deschidere, "Raise Your Hands", au urmat multe alte hituri ale legendarei trupe rock americane precum "Blaze of Glory", "Livin' On a Prayer" sau "It's My Life".

"Am venit aici şi am dat drumul la căldură", a răsunat Jon Bon Jovi după prima oră de spectacol, când, din cauza temperaturii ridicate, s-a dezbrăcat de cămaşă şi a rămas doar într-un maieu negru.

Unul dintre momentele încărcate de emoţie ale concertului a fost când un fan i-a dat artistului un tricolor, pe care Bon Jovi l-a purtat pe umeri în aplauzele fanilor. De asemenea, starul rock le-a dăruit spectatorilor pene de chitară, aceştia răsplătindu-l şi cântând alături de el "Happy Birthday" pentru chitaristul trupei, Richie Sambora, care şi-a serbat ziua de naştere la Bucureşti.

De altfel, la insistenţele publicului, Jon Bon Jovi a revenit de două ori pe scenă şi a mai interpretat alte câteva piese, printre care "Blood On Blood", "These Days", dar şi un cover după o piesă Beatles, "Twist And Shout".

În timpul concertului, Bon Jovi a folosit 12 chitare din cele 21 aduse special pentru show-ul din România.

Trupa Bon Jovi a concertat pe o scenă de 54 de metri lăţime şi 25 de metri adâncime, puterea instalaţiei de sunet depăşind 15.000 de waţi. Pe scenă a existat un ecran cu o lăţime de aproximativ 40 de metri, înscris în arcul acesteia.

În deschiderea concertului celebrei formaţii au cântat două trupe româneşti, QuantiQ şi Stillborn, alese în urma unui concurs de către organizatori.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii