Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mortul de la Apollo, salt accidental de la înălţime!

Bărbatul găsit decedat, sâmbăta trecută, pe şinele de cale ferată de sub podul de la Apollo, este un brăilean de 47 de ani. Florin Dulman nu fusese dat dispărut de familie, de altfel, surse autorizate ne-au confirmat faptul că acesta n-ar fi fost căutat de nicio rudă pentru orânduirea celor creştineşti.
"Într-adevăr, bărbatul a fost identificat, dar cercetările continuă spre stabilirea tuturor împrejurărilor care au dus la decesul acestuia", ne-a declarat scms. Jenel Sogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
Potrivit medicilor legişti, care ieri i-au făcut necropsia, cauza morţii rămâne politraumatismul prin cădere de la înălţime, cu şoc traumatic şi hemoragic. "După părerea mea, e o cădere de la înălţime, accidentală. Nimeni nu se aruncă pe o parte, toţi se aruncă în cap dacă vor să se sinucidă. El a căzut pe partea dreaptă. Probabil că avea şi o tuberculoză pulmonară. Leziunile sunt localizate pe dreapta, a făcut o ruptură de ficat şi hemoperitoneu şi fracturi de coaste", ne-a declarat dr. Gina Ilie, şef Serviciu Medicină Legală.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii