Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Moşul a făcut fericiţi zeci de copii din Unirea, Târlele Filiu, Însurăţei şi cartierul Lacul Dulce

• tradiţia de a-l aduce pe Moş Crăciun acolo unde el nu poate ajunge a continuat şi în acest an, zeci de copii bucurându-se nespus atunci când Moşul le-a călcat pragul

 

Există copii cuminţi, care ascultă de părinţi şi care iau note foarte bune la şcoală, dar la care, din păcate, Moşul nu ajunge aproape niciodată. Bucuria lor constă în faptul că au părinţii alături şi îi iubesc necondiţionat. Masa de sărbători arată ca într-o zi obişnuită, cel mult un brăduţ din plastic, ce a devenit simbolul anotimpului rece pentru ei, nu şi locul în care Moş Crăciun lasă cutiile cu jucării şi dulciuri. S-au obişnuit cu gândul că, deşi îl aşteaptă pe Moşu', acesta absentează, în fiecare an... Poate că scrisorile lor n-au ajuns, s-au rătăcit pe drum, ori Moşul nu a găsit casele lor.

Iată că şi în acest an, în cadrul acţiunii caritabile “Şi tu poţi fi Moş Crăciun!”, Asociaţia Coloreria, brăilapebune.net şi BGS Brăila, împreună cu Club sportiv “Urban Warrior Gym” şi The Music Pub, au avut grijă ca scrisorile copiilor să ajungă unde trebuie.

Aşa că, Moşul, însoţit de ajutoarele sale, a trecut deja pe la copiii din comuna Unirea, la micuţii din satul Târlele Filiu, a poposit şi la Însurăţei, precum şi la Centrul Multifuncţional din cartierul Lacul Dulce. Sacul Moşului a fost plin de daruri, iar pentru că au fost cuminţi, copiii au primit o mulţime de cadouri. În zilele următoare, alaiul Moşul va ajunge şi la alte zeci de copii din Brăila, care îl aşteaptă cu emoţie.

Campania “Şi tu poţi fi Moş Crăciun!” a fost posibilă datorită oamenilor generoşi care au donat jucării, haine, alimente, dulciuri şi multe altele, astfel încât magia sărbătorilor de iarnă să pătrundă şi în casele familiilor mai puţin norocose din municipiul şi judeţul Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii