Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mircea TOTOLICI: ”Au fost atacați prin surprindere, fără niciun motiv din partea lor. Din senin. Am simțit că-mi fuge pământul de sub picioare”

* conducerea Cuza SPORT face un apel către oficialități: « Dacă nu se iau măsuri, vor pleca toți jucătorii care nu sunt brăileni»

 

Reprezentanții Clubului Sportiv Cuza Sport Brăila au o primă reacție după incidentul foarte grav în care au fost implicați doi baschetbaliști de origine americană, legitimați în prezent ai clubului brăilean. Aceștia susțin că sportivii au fost afectați psihic, în urma agresiunii, iar dacă autoritățile locale nu vor lua măsuri pentru a stopa acest fenomen al violențelor, cel mai probabil clubul sportiv va rămâne doar cu jucători brăileni.

 

Cei doi sportive americani înjunghiați, sâmbătă noapte, ies din circuitul competițional o perioadă mai îndelungată. Potrivit declarației managerului clubului Cuza Sport, după această experiență neplăcută, cei doi ar putea să-și rezilieze contractul cu gruparea de la Dunăre. Nu doar Darrel Bowie și Joseph McClain ar putea lua în calcul despărțirea de Cuza Sport, ci și ceilalți trei americani, transferați recent, considerând că integritatea lor corporală este în pericol și, deci, ar putea părăsi și ei Brăila.

Sâmbăta trecută am avut un antrenament și urma să revenim la pregătire luni seara. Bowie și McClain erau în timpul lor liber și sămbătă au decis să meargă alături de alți colegi ai lor în club. Pe la 12.10 am fost sunat și mi s-a spus că americanii au fost înjunghiați. În acel moment, am simțit că-mi fuge pământul de sub picioare. Am plecat imediat la spital și am discutat cu toți cei care au fost în club, toți au avut același răspuns, că au fost atacați prin surprindere fără niciun motiv din partea lor. Cei doi americani au fost înjunghați din senin. (…) Se pare că deja se cunoaște numele atacatorului, dar Poliția ne-a recomandat să nu vorbim despre acest subiect deocamdata, pe perioada cercetărilor. Se pare că este vorba despre un personaj cunoscut în lumea interlopă. Problema este că cei doi sportivi sunt afectați psihic de acest incident și este posibil să considere că integritatea lor corporală este în pericol și să plece din Brăila. Dar nu numai cei doi își pun această problemă, toți cei cinci americani ar putea pleca de la noi. De aceea fac un apel la oficialitățile locale, pe care le rog să ia măsuri urgente pentru a stopa valul de vilențe din ultima vreme. Dacă nu vom avea 100% sprijinul conducătorilor acestui oraș, vor pleca toți jucătorii care nu sunt brăileni de la Cuza Sport”, a explicat Mircea Totolici, managerul clubului Cuza Sport.

Reporterii „Obiectiv – Vocea Brăilei” au încercat să stea de vorbă și cu patronal localului „The Music Pub”, acolo unde a avut loc scena sângeroasă, însă momentan acesta nu a răspuns la telefon.

Vom reveni.

DETALII DESPRE INCIDENT GASITI AICI: UPDATE: BASCHETBALIȘTI AMERICANI DE LA CUZA SPORT, ÎNJUNGHIAȚI LA MUSIC PUB. DARREL BOWIE ȘI JOSEPH MCCLAIN AU FOST ATACATI DE UN CUNOSCUT INTERLOP. VOR SĂ FIE TRANSFERAȚI LA UN SPITAL DIN AMERICA

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii