Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE: Baschetbaliști americani de la Cuza Sport, înjunghiați la Music Pub. Darrel Bowie și Joseph McClain au fost atacati de un cunoscut interlop. Vor să fie transferați la un spital din America

UPDATE: Cei doi sportivi americani, Darrel Bowie și Joseph McClain, de 24, respectiv 25 de ani, se află acum internați la Terapie, însă medicii fac demersurile necesare pentru transferul unuia dintre ei la un spital din Capitală.

Unul dintre sportivi a fost înjughiat în torace și în picior, a fost operat, iar acum starea lui e stabilă. Celălalt pacient este însă sub observație, căci e predispus la complicații. A fost înjughiat în abdomen, iar colonul i-a fost înțepat în trei locuri, dar mai are tăieturi și pe față și în zona gâtului. Medicii brăileni au intervenit chirurgical și în cazul lui, iar acum vor să-l transfere la un spital din București. Problema este însă că cei doi sportivi vor să fie transferați în Americați. Aceștia au povestit personalului medical că au fost atacați pe holul toaletei de către un individ pe care nu-l cunoșteau, iar bodyguardul nu ar fi reacționat. Cu ultimele puteri, sportivii au reușit să fugă și să se salveze de ploaia de lovituri de cuțit.

Polițiștii sunt acum pe urmele agresorului. Se pare că este vorba despre un cunoscut interlop în lumea brăileană, cu antecedente penale.

Acest grav incident i-a afectat psihic pe toți colegii americani ai celor două victime și sunt șanse destul de mari ca toți să părăsească România, de teama cuțitarilor.

Citeste si: Mircea TOTOLICI: ”Au fost atacați prin surprindere, fără niciun motiv din partea lor. Din senin. Am simțit că-mi fuge pământul de sub picioare”

 

UPDATE: Unul dintre sportivi, transferat cu elicopterul la București

În urmă cu puțin timp, unul dintre sportivii înjunghiați a fost preluat de un elicopter SMURD și transferat la un spital din București. Încă de dimineață, medicii brăileni au început formalitățile pentru acest transfer. Sportivul a fost înjunghiat în abdomen, iar colonul a fost înțepat în trei locuri, provocându-i peritonită și hemoperitoneu. Deși doctorii au reușit să-l opereze la timp și să-l stabilizeze, tânărul se află încă în pericol de a face complicații, iar pentru siguranța lui s-a luat această decizie.

 

 

STIRE INITIALA: Doi baschetbaliști americani de la Cuza Sport, înjunghiați la Music Pub

* agresorii i-au înjunghiat pe cei doi și au fugit * victimele au fost duse de urgență la spital și au fost supuse unor intervenții chirurgicale

 

Doi baschetbaliști de origine americană, legitimați ai CS Cuza Sport Brăila, au fost la un pas de a fi omorâți, sâmbătă spre duminică noapte, în municipiu. Aceștia se aflau la terasa The Music Pub, cea de lângă patinoar, iar la un moment dat a izbucnit un conflict spontan între ei și alți clienți. Cei doi sportivi au căzut victime legendarului „cuțit de Brăila”, fiind înjunghiați în zona abdomenului. La fața locului au sosit două ambulanțe cu medic, care au preluat victimele și le-au transportat la Spitalul Județean de Urgență Brăila. Doctorii chirurgi au intrat imediat în sala de operație și au reușit să le salveze viața. Acum, cei doi sportivi sunt internați în secția de Terapie, iar starea lor este stabilă.

Polițiștii au deschis anchetă și au deja un cerc de suspecți.

Vom reveni.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii