Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE: Arest preventiv pentru minorul acuzat de tâlhărie calificată

* acesta ar fi atacat o femeie pe drumul ce duce către bac și i-ar fi furat portofelul cu 400 lei * făptașul și-a urmărit victima de la un magazin din municipiu și până într-un loc ferit de ochii lumii și a acționat

UPDATE: Minorul acuzat de tâlhărie calificată va sta după gratii pentru următoarele 29 zile. Judecătorii brăileni au decis că măsura arestului preventiv este cea potrivită pentru fapta sa. De altfel, cel acuzat de tâlhărie le-a mărturisit jurnaliștilor, la ieșirea din sala de judecată, că își recunoaște fapta.

 

Minor reținut pentru tâlhărie

 

Un brăilean de 17 ani din municipiu a ajuns, miercuri seară, în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, pentru că în luna decembrie 2017 ar fi tâlhărit o femeie. Potrivit unor surse, minorul ar fi observat-o pe victimă într-un magazin din cartierul Brăilița, când făcea cumpărături. „Mirosind-o” că are bani, s-a decis s-o urmărească până într-un loc ferit de ochii lumii și s-o atace pentru a-i lua portofelul. Femeia, care locuiește în județul Tulcea, se îndrepta spre bac, în momentul în care a fost îmbrâncită de brăilean. Totul s-a petrecut în jurul orei 19.00, când afară era deja întuneric. Minorul a reușit să-i sustragă portofelul, în care se aflau 400 lei, și a fugit.

Victima a depus plângere la poliție, iar făptașul a fost identificat, miercuri seară. Polițiștii l-au reținut pentru 24 ore, urmând ca astăzi să fie prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă. Minorul este acuzat de tâlhărie calificată.

Rămâne de văzut ce vor stabili judecătorii în acest caz. Vom reveni.
Categorie articol: 

Comentarii